Mennyi idő után lett meg az eltűnt kutyátok? Van esély a megtalálásra 1 hónapon túl?
Volt már olyan,hogy viszonylag hosszabb idő után meg lett az elvesztett kutyátok? Ha igen mennyi időbe tellett ?? Valami kis "megnyugtatásra" lenne szükségem, hogy történt már ilyen :/ Nekünk most lesz egy hónapja hogy kiszökött, egy fajtiszta ivartalanított szuka kutyànk. Természetesen chipje van illetve nyakorv is volt rajta az eltunesekor. Face-en folyamatosan osztottuk, a környéket körbejártuk, vadőrt megkérdeztuk nem-e lőtték le a kutyát, a menhelyeket kérdeztük de egyszerűen semmi infó róla.. senki nem látta..
De nekem az a megerzesem hogy valaki eltulajdonította.
Természetesen nem adom fel a keresését, az állatorvosnál be van jelentve hogy eltűnt de szerintetek még van esély rá hogy visszakerül valahogy még akár hetek hónapok után? Ha esetleg valaki ellopta és onnan el tudna szökni a kutya?? :/

válasza:Nekem 1 óra múlva hazajött.
Páromé kb 3 nap múlva lett meg, elütötték és csip alapján értesítettek.
Gerinc törése lett ezért megölettük az orvossal.
Álomvilágban élőknek elaltattuk.
Humánusoknak eutanáziát alalmaztunk.

válasza:Szerintem nincs már rá esély.
A vadászokról azt hallottam, hogy szeretik letagadni az ilyesmit...
Aki pedig eltulajdonította gondolom nincs annyi kultúrája sem, hogy oltatni vigye.
Ettől függetlenül persze nagyon drukkolok, hogy meglegyen, bele sem tudok gondolni, hogy milyen borzalmas lehet ez nektek :(

válasza:

válasza:

válasza:Ha nem lovi le egy vadasz, ha nem uti el egy auto, ha nem veri agyon senki, ha nem betegszik meg, ha nem mergezik meg, ha nem oli meg egy masik kutya es ha nem fogadja be senki, akkor akar meg elo is kerulhet.
Talan egy kicsit nagyobb az eselyed mint egy lotto 5-osre.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ellopták a mobilomat (galaxy j3 2016) bejelentettem a rendőrségen de semmi hír rólla! Ennek már kb 6 hónapja. Szerintetek meglesz még?
Tegnap Bogácsi fürdőben megláttam egy pincér lányt és látványosan mosolygott amikor csak a szemébe néztem. Másnap meg akartam kérdezni, hogy hívják viszont nem dolgozott, érdeklőttem és megtudtam, a keresztnevét, de csak azt. Viszont mostanra már elutaztunk mert csak nyaraltunk ott.
Van esély arra, hogy megtaláljak egy fiút aknek nem tudom a nevét és nem tudom, hogy hol lakik, de azt kb tudom, hogy hanyas szobában volt nyaraláson és tudom, hogy néz ki? Tudom, tudom, oda kellett volna mennem. Csak két lány letámadta és rácuppantak, szóval nem...
Sziasztok, Hátha tud valaki segíteni, esetleg járt már hasonlóan, saját tapasztalatból. Külföldi webshopból rendeltem, és már meg kellett volna kapnom a csomagot. A posta nem tud róla, feltételezem az elosztóban lehet, rosszabb esetben már ott sincs. Kinyomozható...
Az történt , hogy ellopták a táskámat , benne a telefonommal , okmányokkal , stb. Később bejelentettem a rendőrségen és azt mondták , hogy azon van ilyen alkalmazás ami segít megtalálni . Utánanéztem , hogy mi ez az alkalmazás , de sajnos ez az én telefonomra nem volt rátelepítve. Mit tehetnék ?
Soha nem volt az utcán. Amit lehet, még mindig megteszünk megtalálása érdekében. A kóbor kutyák milyen napszakban mozognak jobban? Meddig bírja ilyen zord hidegben élelem nélkül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!