Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya megeszi a kutyacsontot...

A kutya megeszi a kutyacsontot is? (persze csak ha nem a sajátja.)

Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
98%
Valószínűleg megenné, szerintem neki hótmindegy milyen csont... De engem az érdekelne, hogy benned miért merült fel ez a kérdés? :D
2020. okt. 25. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Amundsen a déli-sarki expedícióján a szánhúzó kutyáival etette fel az elhullottakat.
2020. okt. 25. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Természetesen igen, mint ahogyan az ember is az embert ha nem mondanák meg neki a valóságot!
2025. jún. 10. 12:33

További kérdések:

Vinnétek ilyen természetű kutyát a fonyódi kutyás strandra?

Sziasztok! 😊 Most mennénk először a 3 éves kutyánkkal a fonyódi kutyás strandra, viszont kicsit bizonytalan vagyok, hogy az ő természetével való-e neki egy ennyire kutyás hely. Abszolút nem balhés kutya, nem keresi a konfliktust és nem támad más kutyákra. Kint...

Érdemes német juhász kutyát venni?

Szeretnék jövő év tavasszal egy kutyát, mivel sajnos az előző kutyánk sajnos elhunyt 11 év után, keverék volt. Viszont nekem mindig is az úgymond “álom” kutyám egy német juhász volt, úgyhogy biztos hogy azt szeretnék, viszont sokan mondják hogy a német juhászoknak a...

Mi lenne a tanácsotok? Várjak vele?

Sziasztok! Magyaroszágon élek és idén a kullancs és bolhaszezon nagyon erős lett julius-augusztusban. Eddig mindig a Happy Dog spot on készítményt használtuk és be is vált eddig, mostmár sajnos nem. Még eleinte amikor vakaródzot a kutyám, csak azt gondoltam, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!