FURminator vagy Zooro kefe a jobb?
2021. febr. 4. 12:01
1/5 anonim válasza:
Milyen szőrtípusra?
Hosszúszőrű kutyára ezeket nem jók, hiába a marketing. Én a dupla, hosszú szőrrel megáldott kutyáimat tükrös kefével fésülöm, szépen bont, vedlésnél mindent kiszed, nem roncsol.
2/5 A kérdező kommentje:
Kölyök Aussie (ausztrál juhászkutya) aki még nincs nálunk illetve egy labrador aki 3 éves (ő már persze nálunk van) ő most tükrös kefét használ
2021. febr. 4. 12:46
4/5 anonim válasza:
Pont ilyenem van, én szeretem, az egyik kutyám egy border. Az aussiek szőrére ez tökéletes. Az egyetlen bajom vele, hogy néha úgy érzem, kicsi.
Vagy ha gondolod nézz szét ezek között, többféle méret, kialakítás: [link]
5/5 anonim válasza:
A Furminator teljesen jó, de csak ha rendszeresen használják. Alkalmi jelleggel az a probléma vele, hogy hamar telítődik szőrrel és rengeteg idő egyszerre kifésülni vele a sok szőrszálat. Ilyen célra inkább tükrös kefe való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!