Nagytestű kutyák és füvesítés?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Semmilyet. Én megvettem a legdrágább, legspécibb fűmagokat. Nekem munkavonalas németjuhászom van, 10 évesen is olyan, mint a golyó. Ha játszunk, akkor repkednek utána a fűcsomók, szóval lemondtam a füvesítésről.
Én kis szigeteket alakítottam ki, a kerítés mellett kis kerítéssel elválasztott rész van famulccsal, oda tudja, hogy nem mehet be.
És vannak füves szigetek (a járdák között), oda műfüvet tettünk le.
A műfű jól bírja a strapát, semmi baja és kevesebb meló van vele mint a rendes fűvel.
Mondjuk ha nagy részt szeretnél füvesíteni, akkor drága, de hosszútávon megéri. Kevesebb idegbaj, kevesebb meló.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pár hete vetették el a füvet és sajnos annyira gyenge meg annyira foltokban el hogy elég csúnya. Most egy olyanra gondoltunk hogy trágyával beszórjuk azt bele locsoljuk, és miután azt össze gereblyéztük utána egy gyepszellőztetést követően beszórnánk fűmaggal... na...
Kaptam egy 112 literes akvárium szettet, aqua szut márkájú, egy 24 wattos t5-ös fénycsővel, a szűrő 550 litert forgat át óránként, van benne vízmelegítő is. Az akváriumba terveztem 10 db ékfoltos razbórát, 6 db gyöngy dániót, 5 db csíkos baltahasú lazacot, 1 db ancit,...
Ha kell tudok csinálni élesztős CO2-t. Garnélás akváriumba lenne.
A boltban kapható szerek (pl. füstölő) nem igen hatnak rá!
Az ammóniumnitrátos, vagy a sima pétisót használjam?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!