10 hetes csivavanak milyen tapot ajanlanatok?

válasza:

válasza:Alapvetoen egy egeszseges kutyat nem kell csirkementes dietan tartani, kaphat csirkes tapot, a royal caninnal inkabb az a baj, hogy draga es konkretan nincs benne hus. A gyogytapjai jok, a simak annyira nem.
En amugy ezzel etettem anno, ez nekunk bevalt:
De ahogy nezem, jol megdragult ez is, ugyhogy nem tudom mennyit szannal ra, lehet nem lesz igy jo, de en csak ezt a kolyoktapot ismerem :D

válasza:

válasza:Hat akkor sokaig nezegetheted 5-os, mert eleg hosszu a lista. Rengeteg tenyeszto etet tappal, az elejen esetleg beaztatjak vagy keverik a tapot nedvessel, mar 4 hetes kortol, amikor is kezdodik a kostoltatas.
Nekem csak az a szivfajdalmam, hogy nagyon sokan etetnek royallal es rendes tenyesztok. Csak azt nem ertem, hogy miert van ez? Ingyen kapjak vajon ezeket a tapokat? Vagy a tenyesztok koreben ez jo tapnak szamit? Csak azt nem ertem, hogy mi benne a jo, mert osszetevok alapjan nekem tularazott kukoricanak tunik egy kis vitaminnal :D

válasza:

válasza:Az RC startere jó táp. A többi RC táp az, ami gyenge. De 10 hetesen már inkább junior táp kell, nem szarter.
Beszélj a tenyésztővel, hogy ő mit javasol. Millió premium és super premium táp van.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
6 nap klinikai kezelés után ma hoztam haza nagyon de nagyon sovány szegénykém és még mindig van hányás,semmit nem eszik,nem iszik csak azt amit az orvos utasítására fecskendővel beadunk neki.Rettegünk attól hogy elfogjuk őt veszíteni.Van hasonló tapasztalatotok?
A gond nem is napközben volt, inkább az éjszakától félek. Napközben 1-1 órát nyugodtan volt, majd az egyik neki kialakított szoba ajtajára ugrált és nyüszített. Volt levegőn, evett, ivott, kakilt, pisilt, játszott, majd újabb szundi. De éjszaka nem tehetem meg, hogy...
Próbáltam szépen higgadtan, aztán picit megcsapni a nóziját, vagy csak szidni, de mindjárt agresszív lesz.
Nagyon figyelek hogy ne egyen meg semmi rosszat, a tápot ugyan azt kapja amit az adott neki akitől vettük (josera kids) Mit tehetnek még? Gyakori a kis kutyáknál ez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!