Mopsz jò csalàdi kutya? Jòl kijōn a tōbbi kis hàziàllattal (cica, tõrpenyùl) ?
Mennyit lehet vele naponta sètàlni?
Hànyszor lehet egy hònapban megfūrdetni?
Mit lehet adni neki kajàt a szàraztàpon kìvūl?

válasza:

válasza:nekem van mopszom és törpenyulam is, nem szabad őket felügyelet nélkül hagyni mert a nyuszim megveri a kutyát :D
nagyon barátságosak, kedvesek, az én mopszom mindenkihez megy oda haverkodni meg szocializálódni. napi 1x de inkább 2x visszük sétálni, ha viszont nagy vihar van vagy 30+ fok és esetleg kimarad a séta nem tetszik neki, de akkor is elvan. én többnyire száraztápot adok neki, és havonta 1x fürdetem
Kapcsolódó kérdések:
Nemrég került hozzánk egy kutya. Egyéb okokból nem akarom hogy közeledjen hozzám. Nem akarom hogy barátkozni akarjon velem. Azt szeretném elérni hogy teljesen hidegen hagyja a jelenlétem. Bizonyos okok miatt nem szeretném hogy közte és köztem kötődés alakuljon ki
Még nincs kutyám, de évek óta füldugóval alszom és nem tudom lebírok-e szokni. Gondolkodom az örökbefogadáson és felmerült ez a kérdés.
Előtte párszor találkoznék a kutyával a kiválasztás során. (Azzal amelyikkel úgy érezzük van kapcsolat.) Utána amikor már nálam lakik hogy tudom erősíteni a barátságunkat és mire számíthatok? (Bocs, ha hülyén fogalmaztam meg, remélem érthető)
Póráz, nyakörv gondolom alap. Két kutyatál (víz, száraztáp). Kutyaágy. Esetleg külön egy bolhanyakörv nyaranta. Nyilván kaja (konzerv, száraztáp) Ezt leszámítva még miket érdemes beszerezni?
Kutyát fogadnék örökbe, és nyilván lehetőleg nem olyat akinek pl rejtett betegségei/akármijei vannak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!