Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok az alaszkai...

Mit gondoltok az alaszkai klee kai ("mini husky") fajtáról? Tartanátok?

Figyelt kérdés

2024. febr. 23. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Amelyik fajtában benne van a "husky", annak lényegtelen a mérete, nem vagyunk kompatibilisek egymással.
2024. febr. 23. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

az ilyen 100 évnél fiatalabb "designer" fajtákat eleve kerülöm.

A klee kairol meg még olvastam is régebben, hogy genetikailag valami gubancos vele, sajnos már régen volt, így pontos dologra nem emlékszem.

2024. febr. 23. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Nagy mozgásigényű kutyát alapból nem, sajnos vagy nem, de nem tudom beilleezteni a családba sehogy sem. Ha pedig olyan makacs, hisztis és hangos, mint amúgy a husky, akkor akkor sem, ha lenne rá kapacitás. Ő lenne a negyedik "gyerekem" a sajátjaim mellé, és azért na. Mondjuk a netes videókat imádom, de átélni nem lenne vicces.
2024. febr. 23. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
9%

Rákerestem, már kép alapján sem normális, beteges, genetikai selejt kinézetű.

Nem tartanék ilyen kutyát.

2024. febr. 26. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ennek a fajtának sosem kellett volna létrejönnie.
2024. márc. 2. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Alaszkai medvegyilkos.
2024. márc. 26. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Hány kutyát tartanátok maximum?

Mondjuk egy nagy kertes házban és az anyagiak sem probléma? Én szerintem 4-nél megállnék, mindig minimum 2 kutyánk volt egyszerre, egy kutya nem kutya alapon :D jelenleg 3 kistestű kutyám van

Óriás Uszkárra milyen árat tartanátok még reálisnak?

Szeretnék egy ilyen kutyát,de mindig is elég nagy szakadék volt az áraik közt mióta nézegettem. Átlagosan kan 1500 euro körül kezdődik,szuka 1800. Egészen 3.000 euro átlag árig láttam leginkább szukákat. Azért 1500 és 3000 közötti összeg az elég nagy különbség,és...

Mi a véleményetek a molosszerekről, masztiffokról?

Van kedvencetek? Ha igen, akkor melyik? Tartanátok e valamelyiket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!