Nagy kutyának a "Csöpi" név nem furcsa?
Nekem a Csöpi névről ilyen falusi kis-közép termetű keverék kutya jut eszembe, ami még ugatás közben is inkább vicces, mint komoly.
Pl nem lenne furcsa, ha szembe jönne veled egy Csöpi nevű németjuhász vagy egy Kaukázusi Juhászkutya?
Van egy ismerős, aki a fajtiszta Dán Dog-ját hívja annak, azt mondván hogy régen a szülei is úgy nevezték el az összes kutyájukat, ami volt.
Félre értés ne essék, nem akarok beleszólni senkinek hogy milyen nevet válasszon és nincs is bajom a Csöpi névvel, csak egy nagytestű fajtiszta kutyának valami nemesebb nevet képzelnék. Az én kutyámhoz sokkal jobban illene az a név, mert térdig érő, keverék is( Csontinak hívják).
Nem.
Volt egy fekete cicám és Szöszinek hívtam. :)
Nem furcsa
Lehet van olyan név ami jobban ráillene, de a Csöpi is teljesen rendben van
Gyerekkorom (38 múltam) egyik vicces és máig maradandó élménye, mikor a lakótelepünkön szaladt velünk szembe egy pici tacskó-szerű kölyökkutya, a gazdi meg kiabált utána, hogy "Gyere vissza, Killer!" 😀
Lehet egy dán dog is kaphat nevet így iróniából (mert olyan kis csöpp)...
Másik példa, hogy Columbo kutyáját úgy hívták, hogy Kutya, és a mi egyik befogadott cicánkat is így hívták 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!