A Game Dog táplálékkiegészítők jó minőségűek? Aniflexi, Omega Forte stb.

válasza:További kérdések:
Tudom a kutya sokszor fegyelmezi magát, de én nagyon sokszor láttam, hogy valójában semmi kontrolljuk nincs felette.
A szerződésben vállalta, megtéríti a betegségből adódó orvosi és gyógyszer költségeket, ám ennek nem tett eleget. Megkeresésre nem is válaszolt! A kutya fertőző betegsége miatt a mi állatorvosunk kérte tájékoztassuk a tenyésztőt, mert köteles átvizsgáltatni a teljes...
Kutyáim tavaly májusban voltak szivfereg teszten (negativ), ugyhogy elkezdtuk a nexgard spectrat. Folyamatosan havonta kaptak, utoljára november elsején, vagyis december 1ig voltak védve. Orvost kértem tesztelje le oket hogy megint adhassam, mire azt mondta semmi...
Sziasztok, 10kg-os Jack Russel/Tacskó keverék kutyusomat egy jó ideje már Frontline Combo vagy Advantix cseppel oltom, elsősorban kullancsok ellen, sokat járunk erdőbe, füves helyekre. Az lenne a kérdésem, hogy van bármi előnye a tablettáknak? Erősebben/megbízhatóbban...
Az állatorvos irta fel, mert szegény allergiás. De én úgy veszem észre, hogy irritálja a gyomrát. Mondom majd a dokinak is, de most nincs nyitva, csak hétfőn lesz megint. Másnál is okoz gondot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!