Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Game Dog táplálékkiegészítők...

A Game Dog táplálékkiegészítők jó minőségűek? Aniflexi, Omega Forte stb.

Figyelt kérdés
2024. szept. 23. 11:30
 1/2 anonim válasza:
0%
A Game Dog táplálékkiegészítők, mint például az Aniflexi és az Omega Forte, általában jó hírnévnek örvendenek a kutyák táplálék-kiegészítései között. Az Aniflexi az ízületek egészségét támogatja, míg az Omega Forte omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek segítenek a bőr és a szőrzet egészségének megőrzésében. Fontos, hogy mindig figyelembe vedd a kutyád egyedi szükségleteit, és lehetőleg állatorvossal konzultálj, mielőtt bármilyen kiegészítőt bevezetnél az étrendjébe.
2024. szept. 23. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen. Az Aniflexi elég sokaknak kb csodát művelt, neten sok véleményt olvashatsz róla, egy ismerősöm műtét után muscle boostert adott a kutyájának egy ideig, gyors volt a felépülés. A többi terméküket nem ismerem, de ezek alapján én bízok azokban is.
2024. szept. 24. 22:31

További kérdések:

Akik póráz nélkül sétáltatják a kutyájukat miért teszik?

Tudom a kutya sokszor fegyelmezi magát, de én nagyon sokszor láttam, hogy valójában semmi kontrolljuk nincs felette.

Amennyiben szakmai körökben elismert kutyatenyésztő nem ad számlát kutya eladásakor, akkor is érvényes az általa (ügyvédje által) írt szerződés, ha...

A szerződésben vállalta, megtéríti a betegségből adódó orvosi és gyógyszer költségeket, ám ennek nem tett eleget. Megkeresésre nem is válaszolt! A kutya fertőző betegsége miatt a mi állatorvosunk kérte tájékoztassuk a tenyésztőt, mert köteles átvizsgáltatni a teljes...

Nexgard spectra/szivfereg teszt? Hova tovább?

Kutyáim tavaly májusban voltak szivfereg teszten (negativ), ugyhogy elkezdtuk a nexgard spectrat. Folyamatosan havonta kaptak, utoljára november elsején, vagyis december 1ig voltak védve. Orvost kértem tesztelje le oket hogy megint adhassam, mire azt mondta semmi...

Advantix csepp vagy Frontpro kullancs elleni tabletta?

Sziasztok, 10kg-os Jack Russel/Tacskó keverék kutyusomat egy jó ideje már Frontline Combo vagy Advantix cseppel oltom, elsősorban kullancsok ellen, sokat járunk erdőbe, füves helyekre. Az lenne a kérdésem, hogy van bármi előnye a tablettáknak? Erősebben/megbízhatóbban...

Ad valaki a kutyájának Apoquel 3,6 mg tablettát viszketésre?

Az állatorvos irta fel, mert szegény allergiás. De én úgy veszem észre, hogy irritálja a gyomrát. Mondom majd a dokinak is, de most nincs nyitva, csak hétfőn lesz megint. Másnál is okoz gondot?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!