Miért ilyen hálátlan a kutyám?

válasza:Nem hálátlan.
Csak ez az oka :
"Odakint viszonylag nagy területű kennelben tartom"

válasza:"Naponta egy órát sétálok vele".
Szerintem meg ez a másik oka.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Unatkozik te észlény. Séta nulla amit adsz neki.
Keress neki olyan gazdát aki törődik vele veled ellentétben.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem játszik, nem jön üdvözölni ha hazaértünk,nem keresi a társaságunkat. 2 éves. Tehát nem azért nem játszik mert öreg. Sétálni sem szeret igazán, kirándulni sem. Ideig óráig jön csak. Nem beteg. Az orvos szerint az ivartalanítás miatt ilyen "nyugodt". Hát köszi,de...
Minden véleményt elfogadok. Én személy szerint hálátlanoknak tartom őket, és eddig csak egy macska volt (a kb. 20-ból akit megismerhettem) az aki bebizonyította, hogy igenis lehet őt szeretni.
Van két lány (ivartalanított) cicám, ebben a hónapban lettek 1 évesek. Mindig is nagyon jó volt a kapcsolatom velük, és szerettük egymást. Úgy két héttel ezelőtt az egyik cica mindig miután megette a vacsoráját, elment a fenébe, és amikor hozzáértem a cicushoz,...
Talán a hálátlan nem a legmegfelelőbb szó de nem jut más az eszembe. Szóval a sétákkal van gond. A séták úgy zajlanak hogy a blöki általában mellettem jön, de ha van kedve előre is mehet, ha keskeny az út természetesen magam elé engedem, nem húz semmi gond nincs....
Nem benti macska, kint van tartva. Amikor kimegyek hozzá sokszor azonnal szalad el. Csak akkor hajlandó odajönni, ha enni adunk neki, és éhes. Azt sem szereti, ha simogatják. Létezik ilyen macska? Van így értelme macskát tartani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!