Mudi tenyésztőről vélemény, tapasztalat?
Figyelt kérdés
Mudi kenneleket nézegettem és az egyik ami felkeltette az érdeklődésemet a Méhes-Kerti kennel. Ha van valakinek tapasztalata a kutyáikkal, tudna pár szót írni róluk?febr. 12. 19:47
1/6 anonim 

válasza:

Mi miatt keltette fel az erdeklodesedet az a kerdes? Mert szineseket gyárt? Akkor pont jo lesz az neked.
2/6 A kérdező kommentje:
1/1 Tudsz valami konkrétat is mondani, vagy csak azt hogy szinesek?
febr. 12. 21:58
3/6 anonim 

válasza:

A mudi nagyon különleges fajta, miért szeretnél ilyen kutyát? Csak mert tetszik, ahogy kinéz, vagy utána is jártál a fajtának?
4/6 anonim 

válasza:

1-es vagyok: hát mi mást mondjak azon kivul hogy szinesek, ha semmi mást nem csinálnak? Egy video, kep, eredmény semmi nincs arrol, hogy dolgoznak/sportolnak/kiallitanak/vizsgaznak/setalnak/szocializalnak/bármit a kityáik.
Pont annyi ez a kennel, amennyit latni belole: futoszalagon gyartja a szines kolykoket 0 eredmenyu szuloktol.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom mi alapján mondassz véleményt a Méhes-kerti kennelről, ismered a tenyésztőt, volt kutyád tőle?
Mi két éve kaptunk ebből a kennelből egy CSODÁT.
A tenyésztővel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Igaz, nekünk nem a pedigré volt a fontos, henem az idegrendszere.
Nem csak cifra kutyái vannak, de ha te ismered, pontosan tudhatod.
Méhes-kerti kennel egy bronzkoszorús mestertenyészet...
6/6 anonim válasza:
Látom itt "1"esek elég sokmindent megengednek maguknak..! Mielöt bárkit is megbántanál és megbéjegeznél, annak több évtizedes munkásságát,vedd a fáradságot,hogy utánajárj, és rögtön rájössz mennyi valótlan badarságot hordasz össze!Én is egy BÜSZKE gazdàja vagyok egy MÉHES-KERTI kennelböl származó mudinak és elhiheted egy igazi egyéniség!!!(nem mint "1"esek!), gyönyörű, okos,hibátlan küllemű és idegrendszerű fiatal MÉHES-KERTI MUDI!Hivatalosan is tenyészkan,a tenyészszemlén is,és minden szürésen kivállò minősitést szerzett!-ez pedig már egy vitathatatlan eredmény,sőt talán a egfontosabb!Vedd a fáradságott arra hogy meggyőződj valamiről és úgy alkoss véleményt,ha nem akkor pedig tartsd meg a valótlan állitásaid magadnak!Azt is megjegyezném,hogy a leendő gazdi nem kész kutyát kap a kennelböl ez nem egy bicikli,hogy csak tekerni kelljen...mint ahogy a gyerekek sem!Te pedig addig is csak nézegesd a médiában a kutyás videóidat,ha neked az kell,mert az nem kerül semmi energiádba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!