Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik olyan száraz kutyatáp,...

Létezik olyan száraz kutyatáp, aminek nincs ez a jellegzetes kutyatápszaga?

Figyelt kérdés
Minden tápnak olyan szaga van, mint a zacskós levesnek. A hipoallergénnek is. Szerintem tele vannak vegyszerrel. Létezik olyan száraztáp, aminek nincs ilyen szaga?

2025. ápr. 12. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Igen a házi koszt.
2025. ápr. 13. 08:53
 2/5 A kérdező kommentje:
A házi koszt nálunk nem száraz
2025. ápr. 13. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hidegen sajtolt tapokat nézd meg. Pl a naturavetal
2025. ápr. 13. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek tele vegyszerrel, nem tudom ezt honnan szedted. A minőségi kutyatápnak, mint amivel pl én is etetek, annak a húsra jellemző szaga van. A bárányosnak bárány szaga. Szerinted mégis milyen szagúnak kellene lennie?? Rózsa??
2025. ápr. 14. 15:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Na és akkor elárulod, hogy melyik az a minőségi táp, aminek hússzaga van?
2025. ápr. 15. 06:10

További kérdések:

Elfelejt pisilni?

A kutyám nagyon keveset pisil. 8 hónapos nagytestű keverék, kan ha ez számít. Szinte egész nap az udvaron van, néha éjjelre be van engedve. Na most mielőtt be van engedve sokszor mi is kint vagyunk vele, játszik, fekszik stb látom, hogy nem pisil. Beengedjük, alszik...

Ti milyen furán, másképp hívjátok a kutyátokat?

A kutyám Bella (szuka). Én Bélának hívom, vagy kuvasznak. Nagyapám súgárnak hívta a sovány alkata miatt. Volt egy Mátyás nevezetü, ugyancsak szuka kutyánk.

Miért mondják sokan hogy a pitbullok viselkedése kizárólag nevelés kérdése? (több lent)

Több embertől hallottam már hogy "nincs olyan hogy harci kutya", "csak a gazdán múlik" és hasonlók. Szerintem meg igenis ismerjük már el azt a tényt hogy az a fajta amit egészen a közelmúltig élet-halál harcra tenyésztettek és szelektáltak, gyakran ösztönösen...

Falusi kutyából hogyan faragjak városit?

Lett egy mentett talán 1 év körüli kutyánk, de a városi életet nem ismerve mindentől fél. Hangok emberek autók. Sokszor az alapvető szükségleteit is megtagadja, pl evés ivás wc-zés. Tudom hogy a fokozatosság lenne a módszer, de ez nem kivitelezhető mivel már a belső...

Milyen táppal próbálkozzak? Lány kutyus semmit nem eszik?

Fiatal felnőtt kutyi, közepes testű keverék. Mindig is válogatós volt. Nagyon sovány lett, de játékos, nincs baja. Egyszerűen a húsos konzervet sem eszi. Ha én csinálok magamnak marhahúst vagy sertéspörköltet, azt megeszi, de magamnak sem veszek olyan drága kaját....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!