Létezik olyan száraz kutyatáp, aminek nincs ez a jellegzetes kutyatápszaga?

válasza:

válasza:További kérdések:
A kutyám nagyon keveset pisil. 8 hónapos nagytestű keverék, kan ha ez számít. Szinte egész nap az udvaron van, néha éjjelre be van engedve. Na most mielőtt be van engedve sokszor mi is kint vagyunk vele, játszik, fekszik stb látom, hogy nem pisil. Beengedjük, alszik...
A kutyám Bella (szuka). Én Bélának hívom, vagy kuvasznak. Nagyapám súgárnak hívta a sovány alkata miatt. Volt egy Mátyás nevezetü, ugyancsak szuka kutyánk.
Több embertől hallottam már hogy "nincs olyan hogy harci kutya", "csak a gazdán múlik" és hasonlók. Szerintem meg igenis ismerjük már el azt a tényt hogy az a fajta amit egészen a közelmúltig élet-halál harcra tenyésztettek és szelektáltak, gyakran ösztönösen...
Lett egy mentett talán 1 év körüli kutyánk, de a városi életet nem ismerve mindentől fél. Hangok emberek autók. Sokszor az alapvető szükségleteit is megtagadja, pl evés ivás wc-zés. Tudom hogy a fokozatosság lenne a módszer, de ez nem kivitelezhető mivel már a belső...
Fiatal felnőtt kutyi, közepes testű keverék. Mindig is válogatós volt. Nagyon sovány lett, de játékos, nincs baja. Egyszerűen a húsos konzervet sem eszi. Ha én csinálok magamnak marhahúst vagy sertéspörköltet, azt megeszi, de magamnak sem veszek olyan drága kaját....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!