Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valószínű,hogy a 8 hetes...

Valószínű,hogy a 8 hetes rottweiler-Huskymnak nem lesz álló füle,ha eddig nem állt fel?😅

Figyelt kérdés

[link]

Most fogunk venni egy keverèk kiskutyát,mert a fajtiszta kutyáink nem igazán èltek 8 èvnèl tovább.Tudom ez nem garancia,hogy tovább fog èlni,de megpróbáljuk.Házőrző ès játèkos,családbarát kutyát szerettünk volna a 2 16 hónapos kisgyerekeink mellè,úgyhogy Roti-Huskyra esett a választás.Csak kiváncsiságból kèrdeznèm,hogy mit gondoltok,lehetsèges,hogy fel fog állni a füle,vagy valószínű a rotitól örökölte a lógós fület? Köszönöm a válaszokat!😊

ápr. 15. 17:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Az nem magától áll fel, hanem egy orvosi beavatkozás következtében vágják fel.
ápr. 15. 17:46
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja h a huskynak a füle igy kiegyenesedik... akkor nem tudom, lehet h nem
ápr. 15. 17:47
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
8 hetesen még bőven ráér egy kutyának, de a Rotinak eleve laza a füle.
ápr. 15. 17:50
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

8 hetesen még nagyon is ráér. (Az 1-es meg baromságokat ír, sem a rotinak, sem a huskynak nem kupírozzák és soha nem is kupírozták a fülét.)

Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy majd a keverék kiskutya pont olyan tulajdonságokkal fog bírni felnőttként, ahogy ti elképzeltétek, hogy házőrző meg családbarát.

ápr. 15. 18:24
 5/23 anonim válasza:
100%

Meg kell zabálni, nagyon édes szép kiskutya 😍

Mondjuk kisgyerekek mellé érdekes választás.

ápr. 15. 19:03
 6/23 anonim válasza:
100%
Ja és szerintem neki marad lógós a füle.
ápr. 15. 19:04
 7/23 anonim ***** válasza:
74%

Venni? Most nem mondod komolyan, hogy te fizetsz ezert a kutyaert?

Miert?

Raadasul sajat magadat szopatod meg vele, haha.

Kemeny lesz gyerekek mellett egy ilyen keverek.

ápr. 15. 20:39
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy, vaskos füle van, szerintem neki lógni fog felnőttként is.
ápr. 15. 21:54
 9/23 anonim ***** válasza:
55%
Házőrzőnek kell gyerek mellé. És nyilván szapis kutya. És még csodálkozunk, hogy ennyire sok az ostoba, felelőtlen ember, mint te is, hisz pont ezek szaporodnak a leginkább. Kár volt...
ápr. 15. 22:22
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen a válaszokat,azoknak,akik normálisan válaszoltak!

Kedves 7-es válaszoló, mièrt ne fizetnèk èrte?

Attól,hogy keverèk mèg lehet szèp ès normális,aranyos,intelligens kutya!

Nem a házban lesz a gyerekek mellett,hanem az udvaron ès a gyerekeket kivisszük majd,hogy játszanak ,megbarátkozzanak vele!A kutya úgy viselkedik ,ahogyan nevelik!

Kedves 9-es válaszolò,hát a te szüleid is inkább mentek volna moziba,ahelyett,hogy "megcsináltak" tèged!Te ennyire hülye vagy, vagy csak teteted?A házat kell őrizze majd,de szeretnènk,ha a gyerekeink tudnának játszani is majd vele ès szoros kapcsolatot alakítsanak ki egymással...Nem èrtem mi ezzel a gondod..A kutya az udvaron lesz ès nem bent a lakásban.A gyerekeket felügyelet nèlkül nem engedjük a kutya közelèbe.kèsőbb,amikor már összeszoktak,valószínű,hogy a kutya vèdelmezni fogja őket!Nem tudom,hogy te szoktál-e gondolkozni,de az írásodból ítèlve nem,úgyhogy remèlem viszont te nem szaporodsz majd!🤦Inkább menj aludni!

ápr. 16. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!