Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Josera vélemények?

Josera vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy 1év 2hónapos border colliem akinél szeretnék tápot váltani, konkrétan britről joserára.

Brit puppyt imádta,jót is tett neki és azzal megvagyok elégedve, viszont amióta átváltottam adultra (ugyanúgy lazacos verzió volt mindkettő) úgy veszem észre azt annyira nem kedveli, pluszba elkezdett büdösödni a szája(bár ez más miatt is lehet, tudom, csak eddig nem volt gond a szájszagával, de mióta váltottam azóta kezdett ilyen lenni) és nem is eszi úgy,mint a puppyt. Úgy hallottam valamit változtattak pár hete a receptjén, szóval megpróbálkoznék más táppal is.

Itt jön képbe a josera, amiről konkrét csak jót hallok ezért is próbálnám ki,viszont annyi verziója van,hogy nem tudom melyiket kéne próbálnom..

Alanyunk kb 22-3 kilós, lustább,mint border társai(ettől függetlenül persze vannak bolondos napjai amikor hozza a border formát))szóval nem ilyen extra nagy mozgányigényes tápot szeretnék neki adni. :)

Előre is köszönöm a tippeket,segítséget és fejtágítást! :D

2025. ápr. 28. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Britről (ami jó márka, pláne a Care), biztos nem ugranék ekkorát visszafelé minőségben. RN Wilderness, N&D, vagy hasonlóban gondolkozz inkább.
2025. ápr. 28. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
Josera elég alja márka... Az én kutyám gabonamentes Belcando-t kap. Próbálj meg 1 kilósat, lehet bejön a kutyusnak.
2025. ápr. 28. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
62%
Josera jobb, mint a Belcando csak mondom… :D
2025. ápr. 29. 06:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!