Gazdacentrikus, ragaszkodó, egygazdás fajták akik árnyékként követik az embert?
Figyelt kérdés
Egyik kutyám ilyen, ő keverék, de nagyon tetszik hogy tökéletesen behívható, szeme mindig félig rajtam, 5 méternél távolabb nem megy tőlem. A másik kutyám kissé önfejű, akaratos, nem éppen a gazdának megfelelni vágyó típus, menne a saját feje után :D szintén keverék, a tacskó felmenő látszik rajta, nagyon szeretem, de nem egyszerű eset. Na szóval nekem ez az embert árnyékként követő típus jön be inkább. Milyen fajtákra jellemző ez a viselkedés?máj. 2. 18:05
3/4 anonim 

válasza:

A tacskó is ilyen, sok tacsi épp emiatt szeparációs szorongással is küzd.
4/4 anonim 

válasza:

15 evig volt mudi kanom (ivaros). Soha nem szökött el. Egyszer sem.
A réten csak úgy tudtuk futtatni,ha a férjem elment a rét túloldalára,és hívtuk oda-vissza. Mert el nem ment mellőlünk.
Nagyon-nagyon jó kutya volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!