Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez gáz?(többi lent)

Ez gáz?(többi lent)

Figyelt kérdés
Ma kapta meg a kiskutyám a chipjét és szegény nagyon sírt, ezáltal én is mivel sajnáltam nagyon, ez ciki? Az asszinsztensek azt mondták aranyos, hogy ennyire féltem.🥹
máj. 9. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Ebben semmi ciki nincs. Sőt!

máj. 9. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Eléggé gáz.
máj. 9. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Aranyos vagy, ez nem gáz :) Én is az első vizsgálatkor kikönnyeztem, pedig csak egy általános vizsgálat volt :D
máj. 9. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Miért kell lepontozni a 2-est? ez egy vélemény mindenkinek más, nem értelek titeket :DDD
máj. 9. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
32%

Kapàsból, chip nelkul nem is adhatta volna el neked a szaporito.

Masik dolog, ha egy kuyta egy chiptol sir, az mar komoly baj…

máj. 10. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Utolsónak sajna teljesen igaza van. Szapis kutya (felelőtlen gazdával), nem valami jó idegrendszerrel. Amire még rá is teszel egy lapáttal, ha elsírod magad ilyenektől.
máj. 10. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

#6 Számomra a felelőtlen gazdi nem ott kezdődik, hogy szaporított kutyája van, hanem az olyan “gazdik” akik éheztetik, nem figyelnek rá, nem foglalkoznak vele, nem viszik orvoshoz ha baja van, és még sorolhatnám…

Bírom az ilyen előítéleteket, hogy felelőtlen és később lefogja sz@rni meg stb. Miért tenné? Mert szapis? :) Régen nem voltunk mi sem tisztában ezekkel a dolgokkal, és miután elhoztuk a kutyát rengetegen riogattak, hogy megfog halni pár év múlva, ideg gyenge lesz, a gatyánkat is elfizetjük az orvosnál és még sorolhatnám. Hát az éves oltásokon, a havi gyógyszerén (paraziták elleni) és az ivartalanításon kívül orvos még nem látta. Gyorsan szobatiszta lett, tanulással is szépen haladtunk. Tehát nem egy törzskönyven múlik a kutya viselkedése, hanem a gazdin. Az egészségügyi dolog más, de az bármelyiknél kijöhet, hiába vannak a szűrések…

máj. 10. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!