Lassan 2 hónapos kölyök kutya van nálunk, és szegénykém nagyon sír így esténként ahol van a helye meddig fog szegénykém sírni? Fajta : Anya széria pitt, Apuka amstaff

válasza:

válasza:Uhh. Miert van nalatok egy ennyire pici kutya?
Hat egy darabig meg fog, tuti. Foleg ha magara van hagyva egy sufniban a “helyen”. Vagy ki van baszva a kertbe, ti meg bent vagytok.

válasza:

válasza:Melegen van tartva hála istennek olyan helyen van ahol nem tud meg fázni! De vettünk neki kutya tápszert!
Oltása jövőhéten meg lesz mindenképp és nagyon vigyázok rá!

válasza:

válasza:

válasza:Nem vigyázol rá nagyon, de nyilván hiába mondjuk. Szaporítós bull-staffy keverék 6 hetesen elhozva és kirakva egyedül - várjuk majd kamaszkorában a "kezelhetetlen a kutya" kérdéseket. :(
"Oltása jövő héten meg lesz" - melyik? Hányadik? Tisztában vagy vele hányat kell kapjon és mikor? Miért nem lehet bent?
Kapcsolódó kérdések:
Nem akarom levenni róla max napközben ha látom mit csinál. De esténként nagyon zavarja… azt hittem megszokja majd de nem igazáb aztán bánt engem is hogy nyüszít miatta :/
Mindig éjszaka történik ez, az egyik szemét alig tudja kinyitni, amikor széthúzom a szemét akkor olyan mintha "kifordulna" a szeme, csak a szeme fehérjét látom, és olyan mintha a szeme sarkánál ahol a könnyzacskó van lenne egy kis "hártya" aztán másnap reggeltől ki...
Állandóan vonyít esténként a kiskutyánk. Mitől lehet? :(
Tavaly fogadtam be egy keverék kiskutyát, aki most 2,5 éves. (Nem érkezett rossz körülmények közül, egy idősebb páré volt, de sajnos egyikük elhunyt covidban, másikuk pedig elköltözött, és nem vihette magával. Egyenesen az ő lakásukból hoztam el, nem került menhelyre,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!