Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Balatonnál a szabadstrandoko...

A Balatonnál a szabadstrandokon oda lehet vinni a partra a kutyát?

Figyelt kérdés
Tudom, a vízbe nem mehet be, illetve a fizetős strandokra nem engedik be őket, azt látom. De a szabadstrandokon a parton legalább ott lehet, vagy az is baj, ha fekszik az árnyékban a pokrócon?

jún. 13. 09:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem, ki is van táblázva. Pár strand van ami teljesen kutyabarát. De ha kicsit félrevonoltok és véletlen se zavartok senkit aligha szólnak.
jún. 13. 10:14
 2/20 A kérdező kommentje:
Szuper :( Minden évben próbálok esélyt adni a Balatonnak, de valamivel mindig sikerül elérni, hogy ne menjünk oda. Akkor most sem fogunk sajnos.
jún. 13. 10:22
 3/20 anonim ***** válasza:
54%

Hat, kozteresek kemenyen ellenoriznek napkozben, mi boglarra meg lellere szoktunk menni kutyaval, 20-asra buntetnek. De kb olyan reggel

9-tol 6-ig vannak ott. Utana mindenki a parton setal, furdetik a kutyat.

Mi mondjuk nem szoktuk furdetni, de setalni igen.

Amugy nem is ertem mennyibol telne a strand legszelen kijelolni egy helyet, ahova vinni lehetne a kutyakat. Csak a partra, hogy velunk lehessen napkozben is.

jún. 13. 11:34
 4/20 A kérdező kommentje:

Hát ezaz... értem én, hogy nem mindenki szereti a kutyákat, nem akarom én ráerőszakolni az enyémet se senkire, de most akkora dolog lenne egy kis kutyás részt kijelölni? Még ha fürödni nem is, de tényleg hogy legalább ott lehessen.

Én jelenleg azt látom a Balatonnál, hogy van kutyabarát szállás (kempingeket nézünk most amúgy), de ez annyit takar, hogy fizess rá plusz pénzt, de ezért nem kapsz semmit, tehát nem viheted sehova, lehetőleg olyan legyen, mintha ott se lenne. A bőrt is lehúzzák az emberről, mert kb a levegővételért is fizetni kell, de közben annyira kényelmetlenné teszik a nyaralást, amennyire csak lehetséges. Áhh, mindegy, köszi a válaszokat, idén is kimarad a Balaton.

jún. 13. 11:42
 5/20 anonim ***** válasza:
13%

"9-tol 6-ig vannak ott. Utana mindenki a parton setal, furdetik a kutyat."

És mi a véleményetek önmagatokról?

jún. 13. 12:23
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
Siófokon a szabadstrandon láttam kutyát múlt héten. A büfében is láttam. Konkrétan felültették maguk mellé az asztalhoz. Hogy amúgy szabad-e, azt nem tudom.
jún. 13. 12:27
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként van kutyás strand is. Ha jól emlékszem, Fonyódon.
jún. 13. 12:30
 8/20 A kérdező kommentje:
Van, meg még 1-2 helyen, csak ott meg olyan kempinget nem találtam, ami a gyerekeknek is jó lenne.
jún. 13. 12:37
 9/20 Thunderfairy ***** válasza:
12%
Én szeliditó-n is láttam már kutyát a strandon. Oda se lenne szabad behozni, de előfordul időnként ennek elenére hogy páran hoznak kutyát is. Ilyen talán nem szólnak majd alapon megpróbálhatod odavinni a kutyád ha nagyon akarod.
jún. 13. 13:32
 10/20 A kérdező kommentje:
Háát, igen, ez a megoldás maradna, de őszintén, nem akarok emiatt nagyon konfrontálódni, meg nem is akarom én tényleg mindenáron ráerőszakolni a kutyámat másokra. Igazából csak elszomorító, hogy mennyire nincs erre értelmes megoldás.
jún. 13. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!