A Balatonnál a szabadstrandokon oda lehet vinni a partra a kutyát?

Hat, kozteresek kemenyen ellenoriznek napkozben, mi boglarra meg lellere szoktunk menni kutyaval, 20-asra buntetnek. De kb olyan reggel
9-tol 6-ig vannak ott. Utana mindenki a parton setal, furdetik a kutyat.
Mi mondjuk nem szoktuk furdetni, de setalni igen.
Amugy nem is ertem mennyibol telne a strand legszelen kijelolni egy helyet, ahova vinni lehetne a kutyakat. Csak a partra, hogy velunk lehessen napkozben is.
Hát ezaz... értem én, hogy nem mindenki szereti a kutyákat, nem akarom én ráerőszakolni az enyémet se senkire, de most akkora dolog lenne egy kis kutyás részt kijelölni? Még ha fürödni nem is, de tényleg hogy legalább ott lehessen.
Én jelenleg azt látom a Balatonnál, hogy van kutyabarát szállás (kempingeket nézünk most amúgy), de ez annyit takar, hogy fizess rá plusz pénzt, de ezért nem kapsz semmit, tehát nem viheted sehova, lehetőleg olyan legyen, mintha ott se lenne. A bőrt is lehúzzák az emberről, mert kb a levegővételért is fizetni kell, de közben annyira kényelmetlenné teszik a nyaralást, amennyire csak lehetséges. Áhh, mindegy, köszi a válaszokat, idén is kimarad a Balaton.

"9-tol 6-ig vannak ott. Utana mindenki a parton setal, furdetik a kutyat."
És mi a véleményetek önmagatokról?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!