Fitmin for life senior kutyatáp hány gramm szemenként?
Sajnos nincs itthon semmi mérlegünk amivel megmérhetném. Napi 170-180 grammot kéne etetnem, kiszámolnám egyesével a szemeket hogy megtanuljam szemmértékre mennyit kéne adnom.
Interneten nem találtam semmit.

válasza:Szerintem számold le az egész csomagot, és abból oszd vissza. 🤦♀️
Csinálnék egy egyszerű kétkarú mérleget és konzervekkel, kimérném a 180 g-ot kb.

válasza:Vegyél egy mérôpoharat. Bármelyik állateledeles boltban kapható. Eladó segít. Kb 500- 1000ft között van az ára. De ha több kifizetem helyetted. A jobb minőségű tápokban szokott is lenni.
Addig a pár napig adjál neki 2 bögrényit. Figyeld hogy mennyit eszik meg.
Vagy igen, vegyél mérleget. De gyorsabb, egyszerűbb olcsóbb egy mérőpohár vagy mérőkanál. Ugyis kitapasztalod majd mennyit eszik meg.

válasza:

válasza:Folyt
Úgy döntöttem én is kipróbálom ezeket a tápokat.
Budapesti vagy?
Ha gondolod szivesen rendelek neked is mérőpoharat, és átadom neked.
Mosonmagyaróvári vagyok, de azért köszönöm.
Megszámoltam házi mérleggel, kB szemenként egy gramm a táp

válasza:Nincs mit!
Azért majd mérd le rendesen egyszer. Aztán már úgyis rááll a kezed.
Pontosan szemre nem kell, kicsit több mint 155 grammot fog kapni.
Ez a mennyiség kellene 10 kilós kutyának, 15 kilósnak pedig 205 gramm, így az én 11 kilós keverékemnek nagyjából 160-180 között adok majd kétszeri adagban.
Nem magam miatt kellett a mérték, hanem mert nemsokára elutazom és egy idős rokonom fog etetni akinek el kellett mondanom mennyit adjon a kutyának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!