Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Brit premium nature sensitive,...

Brit premium nature sensitive,kutyatápról mi a véleményetek,tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2025. júl. 19. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
86%
Érzékeny gyomrú, bélgyulladásra hajlamos kutyámnál bevált. A zooplusról rendelem a 15 kg-os kiszerelest, így árban is jó, plusz kb 3 hónapra megvagyok (20 kilós kutyával)
2025. júl. 19. 23:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Bevált nekünk
2025. júl. 20. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

3 éves, és 1,5 éves egymás mellett altatásáról mi a véleményetek-tapasztalatotk?

Kislányaim nyáron lesznek ennyi idősek, a pici most még kiságyban alszik. Arra gondoltam nyáron lecseréljük a kiságyat, s inkább vennénk, vagy esetleg csináltatnánk nekik egy kanapét, nem utolsó sorban helytakarékossági szempontból is - emeletes ágy ugye még nem jöhet...

Mi a véleményetek-tapasztalatotok a Halti fejhámról?

Aki próbálta, tényleg nem húz vele a kutya? És egyáltalán milyen? Az is érdekelne, hogy vajon ezt csak egy ideig elég alkalmazni és utána már sima nyakörves verzióban sem húz többet?Itt van link, leírás és video róla

Mi a véleményetek-tapasztalatotok az alábbi pelusokról?

A Happy Bella márkájú illetve a Helen Harperre gondoltam. Sokszor látom ezeket akciósan, de mindig csak nagy csomagokat találtam a boltban. Nem merem megvenni így. Ha valaki babája használt már ilyet, mennyire vált be? Köszi.

Mi a véleményetek-tapasztalatotok az Active Shaper (narancsbőr gyalu) -ról?

Olvastam róla és hát kitudja, a marketing szép dolgokat ír, de kíváncsi lennék, mit tapasztaltatok esetében, tényleg csökken a narancsbőr, vagy legalább feszesebb lesz tőle a bőr? Hasra-fenékre gondoltam, de elég borsos az ára ahhoz, hogy előbb megbizonyosodjak róla,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!