Brit premium nature sensitive,kutyatápról mi a véleményetek,tapasztalatok?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kislányaim nyáron lesznek ennyi idősek, a pici most még kiságyban alszik. Arra gondoltam nyáron lecseréljük a kiságyat, s inkább vennénk, vagy esetleg csináltatnánk nekik egy kanapét, nem utolsó sorban helytakarékossági szempontból is - emeletes ágy ugye még nem jöhet...
Fikázódások a márka miatt nem érdekel.
Aki próbálta, tényleg nem húz vele a kutya? És egyáltalán milyen? Az is érdekelne, hogy vajon ezt csak egy ideig elég alkalmazni és utána már sima nyakörves verzióban sem húz többet?Itt van link, leírás és video róla
A Happy Bella márkájú illetve a Helen Harperre gondoltam. Sokszor látom ezeket akciósan, de mindig csak nagy csomagokat találtam a boltban. Nem merem megvenni így. Ha valaki babája használt már ilyet, mennyire vált be? Köszi.
Olvastam róla és hát kitudja, a marketing szép dolgokat ír, de kíváncsi lennék, mit tapasztaltatok esetében, tényleg csökken a narancsbőr, vagy legalább feszesebb lesz tőle a bőr? Hasra-fenékre gondoltam, de elég borsos az ára ahhoz, hogy előbb megbizonyosodjak róla,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!