Az Amstaffok hízelgős fajta kutyák?

válasza:

válasza:Mi ez a sok amstaffos kérdés mostanában? Ezeket mind te kérdezed?

válasza:

válasza:További kérdések:
A tanfolyamon tanult, ill. netes tanácsok nem működnek, nem tudom behívni. Lehetek bármennyire kedves, barátságos (elfojtva a dühömet), ajánlhatok jutalomfalatot, még éhesen sem tudom behívni. Szaladgál, pörög, inkább távolodik és nem jön be hívásra, sípra. Ha...
Meddig élnek ezek a kutyusok!? És hogy kell őket felnevelni gondoskodni ő róluk!? Életük végéig gondoskodni róluk hogy hűséges társuk legyenek az embereknek!?🥹🥰 Milyen betegségekre hajlamosak ők!? Mennyibe kerülnek az oltások!? Mennyi pénz ez a kutyatartás egy gazda,gazdi számára!?
Jó pár évvel ezelőtt tartottam Border Collie-t s bár jártam kutyatrénerhez, szobatisztaságra meg tudtam nevelni, póráz nélkül sétált kijelölt helyeken és első szavamra visszajött, mégis a túlzott energiája rombolásra késztette így új biztos otthont kellett választanom....
Több helyen olvastam, hogy tizenöt-húsz óra csomagtérben tartózkodás valami elképesztő (egyenesen állatkínzó) megrázkódtatás akármilyen éber kutyának! Így ilyenre - én - még csak gondolni sem merészelnék! Ha ezeknek a (különböző) gazdiknak mindenképpen vinni kell több...
Előre leszögezem, hogy gondolatban sem tudom elképzelni hogy megváljunk tőle, de néha már nem tudjuk mit kezdjünk vele, úgy érezzök rossz ötlet volt örökbe fogadni. Egy kb. 13-16 hónapos kutyáról beszélünk aki most van velünk kb. fél éve. Kedves aranyos, annyira...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!