Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az Amstaffok hízelgős fajta...

Az Amstaffok hízelgős fajta kutyák?

Figyelt kérdés
Látok egy párat a közösségi médián hogy bújnak meg együtt alszanak a gazdikkal de a miénk nem ilyen eltűri a dédelgetést de nem igazán irigyli bújni csak akkor szokott ha kaját kér vagy közeledik a séta ideje

2025. aug. 5. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
alapvetően családi kutyák és terrierek, ha jól van szocializálva és nevelve, és nem valami szaporított ideggyenge példány, igen.
2025. aug. 5. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem is kicsit. :)
2025. aug. 5. 19:03
 3/9 A kérdező kommentje:
De jó lenne a miénk is ilyen lenne mondjuk mi befogadtuk lehet az előélete miatt távolságtartóbb de így is imádjuk
2025. aug. 5. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
22%

Mi ez a sok amstaffos kérdés mostanában? Ezeket mind te kérdezed?

www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__13068538-fek..

www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__13069349-han..

2025. aug. 5. 20:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első
2025. aug. 5. 20:45
 6/9 anonim válasza:
100%
A mi amstaffunk folyamatosan bújik, nyalogatja az arcunkat, követ mindenhova.. nagyon édes 🥰
2025. aug. 5. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém inkább magánakvalóbb
2025. aug. 5. 22:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Emberekkel igen, kutyákkal már kevésbé :D
2025. aug. 6. 10:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8-as, akkor mi jól jártunk, a miénk kutyákkal is. :)
2025. aug. 6. 13:18

További kérdések:

13 hónapos kutyával, aki nemrég még szófogadó volt, alap vizsgát is letette, mit lehet tenni, ha nem fogad szót, amint lekerül róla a póráz?

A tanfolyamon tanult, ill. netes tanácsok nem működnek, nem tudom behívni. Lehetek bármennyire kedves, barátságos (elfojtva a dühömet), ajánlhatok jutalomfalatot, még éhesen sem tudom behívni. Szaladgál, pörög, inkább távolodik és nem jön be hívásra, sípra. Ha...

A corgie,labrador és a golden retriever kutyákról mit érdemes tudni és kiknek valóak ők ha fix társaságot szeretne magának egy ember!?

Meddig élnek ezek a kutyusok!? És hogy kell őket felnevelni gondoskodni ő róluk!? Életük végéig gondoskodni róluk hogy hűséges társuk legyenek az embereknek!?🥹🥰 Milyen betegségekre hajlamosak ők!? Mennyibe kerülnek az oltások!? Mennyi pénz ez a kutyatartás egy gazda,gazdi számára!?

Szeretnék tömbházba kisméretű kutyát tartani amelyik szófogadó és könnyen szobatisztaságra nevelhető. Ajánlatok?

Jó pár évvel ezelőtt tartottam Border Collie-t s bár jártam kutyatrénerhez, szobatisztaságra meg tudtam nevelni, póráz nélkül sétált kijelölt helyeken és első szavamra visszajött, mégis a túlzott energiája rombolásra késztette így új biztos otthont kellett választanom....

Távoli országokba utazások (repülések) során, akiknek óriás testű ebeik vannak, akár két-három is, ők hogy szokták (hogy TUDNÁK) megoldani azt, hogy...

Több helyen olvastam, hogy tizenöt-húsz óra csomagtérben tartózkodás valami elképesztő (egyenesen állatkínzó) megrázkódtatás akármilyen éber kutyának! Így ilyenre - én - még csak gondolni sem merészelnék! Ha ezeknek a (különböző) gazdiknak mindenképpen vinni kell több...

Úgy érezzük megbántuk hogy kutyánk lett, mi lenne a megoldás?

Előre leszögezem, hogy gondolatban sem tudom elképzelni hogy megváljunk tőle, de néha már nem tudjuk mit kezdjünk vele, úgy érezzök rossz ötlet volt örökbe fogadni. Egy kb. 13-16 hónapos kutyáról beszélünk aki most van velünk kb. fél éve. Kedves aranyos, annyira...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!