Szoktatok a kutyátokkal menni futni? Ha igen, milyen tempóban? Szereti a kutyátok, azt hogy futás van, nem pedig nyugi, séta?
Figyelt kérdés
Mert Én most el akarok kezdeni járni futni, de vinném magammal a kis spiccemet, mert együtt töltött idő, stb😊, de viszont ahhoz van szokva hogy megyünk és sétálunk, szimatol,chill stb...
Ezért nem tudom.
nov. 1. 17:49
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Szoktunk, atlag 6 kilómetett egy óra alatt, heti 2x. Közepes termetű mozgosabb keverék, 4 éves.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Most próbálunk rászokni, hogy kifutunk a faluból, és majd az erdőben és a folyóparton szimatolhat, ott úgyse tudok rendesen futni. Az a baj, hogy nekem kellene formába jönnöm, nem neki.
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Régen jártunk és imádták, mikor tempósabban futottam, még húztak is. Olyan másfél óra alatt futottunk 10 km-t.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Kipróbáljuk mi is.🤗
nov. 2. 16:36
5/5 anonim válasza:
Igen, ezért is van már egy ideje kutyám, mert nagyon sok a beszólogató gyanús alak ,akik futó nőket zaklatnak. Amióta viszem magammal, ezek megszűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!