Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Komondor tulajdonosok, új...

Komondor tulajdonosok, új felnőtt kutya?

Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan kérdésem van, hogy aki felnőtt komondort vásárolt/fogadott örökbe stb, mennyi idő kellett, hogy a kutya megszokja az új helyét? 4 éves szuka komondort fogadtam örökbe, 2 napja van nálam. Tudom, hogy ez nagyon kevés idő még. De kb mennyi a várható idő, hogy a saját területének tekintse az új portát? Mi napközben is itthon vagyunk, kora délutántól, többször kimegyünk hozzá. Olyankor kísérget minket egy darabig, de amúgy elől verte le a sátrát a kapunál, ami nem baj. De egy hangját nem hallottam még, szóval látható, hogy még nem érzi magának a területet. Csak tájékozódni szeretnék, hogy akinek komondoros tapasztalata van, kb mennyi időre saccolja, hogy elfogadja, felfogja, az új helyét?
nov. 4. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Minden egyes nap kezd majd egyre jobban hozzászokni, nincs fix időpont erre. Foglalkoznotok is kell vele, az, hogy párszor kimentek hozzá, édeskevés egy kutyának, hogy jól érezze magát.
nov. 4. 16:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Sétálunk is. Persze.
nov. 4. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem csak séta. Játék, tanítás.
nov. 5. 23:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!