Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Drótszőrű foxterrier miért...

Drótszőrű foxterrier miért nem népszerűbb?

Figyelt kérdés

A legcukibb kutyafajta, vicces, de nagyon okos is. Empatikus.

Szerintem sokkal népszerűbbnek kellene lennie.

febr. 4. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért, mert “foglalkozós kutya”.

Nyilván mindegyik az, de a foxik extrán. Nekem jack russeleim vannak évek óta, nem a legegyszerűbbek de semmiért nem adnám őket, szerelemfajtám :D

De sajnos azt látom (tisztelet persze a kivételnek), hogy sok embernek kerti dísznek kell a kutya, ne kelljen vele sétálni, mentálisan fárasztani, neadjIsten kutyasuliba járni.. ezért hódít teret a francia bulldog és társai

febr. 4. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt idő, amikor népszerűbb volt, amikor a "foxikutya" elég általános volt, és pont a rövidszőrű változatra lehetett rácsodálkozni. Akkor még persze a jack russellről azt sem tudtuk idehaza, hogy létezik ilyen fajta. Kicsit úgy érzem, átvették a foxik szerepét a terrierkedvelők között, elvégre pont ugyanaz a méretű és formájú kutya nagyjából.
febr. 5. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Mert hiperaktív. Az emberek jobban kedvelik a nyugodtabb kutyákat.
febr. 5. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk falun sok ilyen van, de ezeket sem tartják másképp mint a többit. Láncon, néha elengedve, nevelésképp megverve. Sok ilyet láttam már a két szememmel. #1 felénk mindegy milyen fajta, sajnos még huskyt is tartottak egy kisebb udvarban, soha életemben nem láttam sétálni őket a kutyával, pedig elvileg rendesebb emberek, nem is putrisok... Nálunk az a furcsa ha valaki kiviszi sétálni a kutyát, furán néznek rá meg rosszallóan.:(
febr. 6. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!