Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen életmódbeli változás,...

Milyen életmódbeli változás, vagy táplálékkiegészítő segíthet? Hosszú szőrű német juhászomnak visszatérő vörös nedvező sebei vannak. orvos minden esetben ugyanúgy kezeli, de visszatérő.

Figyelt kérdés

márc. 3. 05:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Most milyen életmódja van?
márc. 3. 06:49
 2/12 A kérdező kommentje:
1-esnek. Lehet rosszul fogalmaztam. Etetési javaslatra gondoltam. Elsősorban kinti tartásban van. Védett szigetelt ólja van. 2 éves rendszeresen foglalkoztatott. Kutyaiskolába járunk.
márc. 3. 07:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
lehet allergia ételre
márc. 3. 07:34
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem keresel fel másik orvost? Mert ezek szerint a jelenlegi kezelés nem ér semmit.
márc. 3. 07:50
 5/12 A kérdező kommentje:
6 orvos látta, ebből 1 kórházban dolgozik.
márc. 3. 08:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit eszik?
márc. 3. 09:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a diagnózis? Allergia? A sebek lekezelése nyilván édeskevés, hiszen az allergén továbbra is jelen van, szóval persze, hogy kiújul. De ha 6 orvos látta, kétlem, hogy ne magyarázta volna el egyik sem, ajánlott volna hipoallergén tápot, vagy gyógyszeres kezelést. Olyan állatorvost keress, aki után nem kell feljönni Gyakorira, hogy mi próbáljunk segíteni..
márc. 3. 09:49
 8/12 A kérdező kommentje:
öbb tápváltás volt. Most hypoallergén halas tápot eszik, illetve halat és zöldségeket kap.
márc. 3. 11:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen fajta kutya gazdi, jelen. :)

Amit tapasztalsz azt úgy hívják a fajtánknál, hogy "hot spot". Vannak cikkek angolul a neten, érdemes olvasgatni. Az alkalmi antibiotikumos kúra segíthet, de meg nem előzi.

Az enyém allergiás a baromfira és a rizsre - egy ideig főzögettem neki, de aztán átálltunk a nyersetetésre és most már max évente egyszer jön ki neki, akkor, ha nem figyelek a higiéniára (most 6 éves). Sajnos azt tapasztaltam, hogy a befülledt, fésületlen bunda, ahol panganak a bacik és a felesleges szőr, _nagyon_ kedvez ennek. Sosem voltam nagy kutyafürdetős, mert úgy gondolom, hogy minél kevesebb, annál jobb ugye a bőrének - de ez náluk nagyon fontos. 3-4 havonta megfürdetem, átfésülöm ÉS meg is szárítom.

Illetve: ami nálunk triggereli, az a glutén. Mikor lenyúlta anno a kölykök szendóját vagy pizzát, akkor utána jött ki neki rendszeresen - már sokkal jobban figyelek, így ez is elmaradt.

Drukkolok nektek, ez a kórság egy igazi szívás - embernek és kutyának egyaránt.

márc. 3. 12:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es. Orvos csinált valamilyen allergiatesztet, vagy kitapasztáltok?
márc. 3. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!