Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha újrakezdhetnéd a kölyökkort...

Ha újrakezdhetnéd a kölyökkort a kutyádnál, mit csinálnál másképp az első hónapokban, vagy az első pár évben?

Figyelt kérdés
márc. 3. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal több kirándulás és kiruccanás.

Most időskorában kezdtük el orvosi javaslatra az ízületi meszesedés ellen, hogy szinte mindig megyünk vele valahova; séta a parkban, hosszabb erdei séta, nagyobb kirándulás. Fiatalabb korában ritkán jártunk el vele, szinte mindig csak az udvarban vagy a kertben volt.

márc. 3. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Többet foglalkozni vele kis korában.

Első pár évben senki az ég világon nem foglalkozott vele. Ő egy ajándék kis kutya volt öcsémnek a szüleimtől. Így pár hónapig az újdonság hatása miatt volt foglalkozva vele, de azután nem.

Én középiskolás voltam, akkoriban utáltam a kutyákat, sőt minden állatot, totál nem érdekeltek. Aztán megsajnáltam hogy senki nem foglalkozik a kutyával és így én el kezdtem törődni vele, de ez is nagyon lassan indult be így hogy nem érdekeltek az állatok. Szóval szegénynek kb az első két éve nem volt valami jó.

márc. 3. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném rosszul kommunikáló kutyák közé, főleg, ha "jajj, hát ő ilyen" gazdájuk van. Még többet szocializálnám, vinném mindenfelé és rengeteget oviznánk. Igyekeznék stabilabb lenni lelkileg, jobban elfogadni a hibáit és kontrollált körülmények között hagynám, hogy magas, keskeny dolgokon mászkáljon (kicsit túltoltam annó a vigyázzunk az izületeire témát).
márc. 4. 20:45
 4/4 Paczalos István ***** válasza:
Többször és korábban vinném vadászni, már 8 hetes korában, ha kell kabátzsebben, ha elfáradt.
márc. 8. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!