Akik kertes házban éltek, és van kutyátok, szoktátok elvinni sétálni? Mennyi időnként?

válasza:

válasza:

válasza:Altalaban ketnaponta, 1 orara. Nem setas napon valamennyi kerti jatek szokott lenni.
Az milyen seta lehet ami naponta 2-3-szor belefer. 10 perc alatt el se lehet igazan tavolodni a haztol. Az nem seta hogy korbemutogatom a szomszed kutyaknak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Most már ritkábban szoktuk őket, szóval heti 3-4 alkalommal. Régebben naponta volt séta, de ahogy idősödött az egyik kutyám, úgy egyszerűen túl sok lett neki a napi séta, fizikailag az sok volt már neki (pláne, hogy neki gerincproblémája és lábproblémája is van/volt), szóval emiatt csökkentettük, és ezt így jól bírja.
De amúgy én a "ha van kert, akkor is kell séta" elven vagyok. A kert nem nyújt elég ingert.
Kapcsolódó kérdések:
Mondjuk 20 felkelésből 1x feknyikkan, de megy is tovább. 3 éves keverék kutya, 12 kg. Jókedvű egyébként, nincs rosszul, szalad, sétál stb.
Olyan mintha valaki "piszkálná" és arra reagálna védekezőleg, de senki sem piszkálja, még csak a közelében sincs senki. Látszik hogy zavart, egészen más tekintete van ilyenkor. Ha megsimogatom akkor megnyugszik, de olyan mintha ilyenkor ő maga sem lenne egészen képbe...
Én úgy tudom, 12 hétig nem veszélyes beadni. De mégis havonta ajánlják, miért?
Egyikben több a glükozamin, másikban több a kollagén :D ha 2 havonta cserélgetném őket, abból lehet gond? Pl 2 hónapig C-11 Complex, utána 2 hónapig Aniflexi Ha ? Az összetételük kb megegyezik (Aniflexiben van C-vitamin, C-11-ben pedig nyomelemek, de C-vitamin nélkül) csak az arány más
Eddig Arthrodylt kaptak, most C11 Komplexet. Érdemes ezt a 2 félét váltogatva venni?
Miért van ez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!