Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyusunknak hasmenése volt?

Kutyusunknak hasmenése volt?

Figyelt kérdés
Be volt zárva a kennelbe, amikor kiengedtem láttam hogy oda fostizott, de egészen zöldet, szegény tökre zavarba volt...Túl sok zöldet legelészett vajon vagy mi lehetett? Ugyan azt kapta enni, mint eddig?

jún. 3. 01:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az epe miatt is lehet zöld.

Bármi lehet stressz vagy benyalt valamit " legelészett" minden kutya eszik füvet lehet megevett egy gombát vagy romlott tojást stb. ezer oka lehet.

jún. 3. 07:28
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Állat 👏or 👏vos 👏
jún. 4. 07:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Benyalt valamit, amitől rothadásos tevékenység jött létre és a hemoglobin lebomlási termékek között felhalmozódott a biliverdin zöld epefesték.
jún. 8. 07:10
 4/4 anonim ***** válasza:
olyan meg nincs hogy "zavarban volt", megszemélyesítés mikor emebri tulajdonságokkal ruházunk fel állatokat, ne csináld
jún. 13. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Mit csináljunk hogy hízelgősebb legyen a kutyusunk?

Mentett staffink van velünk van már 3 éve családtag lett benti kutyus viszont kicsit távolságtartó nem fekszik hozzánk közel a kanapén például ha kicsit közelebb ülünk hozzá egy ideig elviseli de utána arrébb megy

Meddig élhet még a kutyusunk?(Többi lent olvasható)

Menhelyről hoztunk egy border collie és skót juhász keverék kutyust még pár éves korában, Most az orvos szerint kb 11-13 éves lehet. Pár napja rosszul lett, elvittük állatorvoshoz aki lèpdaganatot állapított meg, másnap meg is műtötte az az a mai nap folyamán. 2...

4 hét múlva érkezik hozzánk az új családtag egy csivava kisfiú. Miket kell beszereznem neki?

Minden féle jó tanács érdekel vele kapcsolatba. Sose volt még benti kutyusunk. Szóval nagyon kezdő vagyok a témában.

Elutazunk Szilveszter ideje alatt 4 éjszakára. Édesanyám vigyázz rá a kutyusunkra, de Szilveszer éjszakára elszeretne menni, ami a legfontosabb...

Ki milyen megoldást javasol? Panziót biztos nem. Van egy néni, aki szokott rá vigyázni, de ahol Ő lakik nagyon hangos szokott lenni Újévkor és féltem ott.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!