Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik üzlet kutyabarát a...

Melyik üzlet kutyabarát a Corvin plázába?

Figyelt kérdés
Hova tudjuk be vinni a kutyusainkat? Egy törpe spicc, és egy tacskó kutyusról van szó, tehát kistestűek :) köszi a gyors válaszokat

júl. 2. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb üzletbe (tobb mint 40-be) be tudod vinni
júl. 2. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
ki nem állhatom, mikor a kutyákat becipelik az üzletbe, nem lehet otthon hagyni 1 órára, míg bevásárolsz. volt, hogy már az eladónak is beszóltam, hogy ide nem jövök többet, tiszta szőr az összes ruha. Ha vakvezető kutya lenne, az más, mert segítőként van ott. De az ilyen elkényeztetett szőrmókoktól kiakadok, főleg , mikor vonaton odaül mellém és ott lihed a büdös szájszagával
júl. 3. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
64%

"mikor vonaton odaül mellém és ott lihed a büdös szájszagával"

inkább 10 kutya lihegjen mellettem a vonaton, mint 1 igénytelen figura, akikből van és sajnos nem lehet kitiltani.

júl. 3. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden dm-ben lehet nyomtatni?

A corvinnál lévőben szeretnék de nem vagyok odavalósi így nem tudom lehet e ott

A Corvin plázában lehet hajcsatot venni?

Francia hajcsatot szeretnék.

A Zili’s-ben a Corvin negyednél hogyan kell rendelni?

Sziasztok, bocsánat az idióta kérdésért, viszont sok ideje tervezem hogy elmegyek oda, és nem akarok felsülni. Az ételt ha ottfogyasztásra kérem, akkor a pultnál várom meg, vagy leülhetek és kihozzák? illetve miután megettem utána a tányért hova kell majd...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!