Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyatápot ajánlotok...

Bazsilles kérdése:

Milyen kutyatápot ajánlotok kaukázusi-németjuhász keverék kislánynak?

Figyelt kérdés
Jelenleg a Brit Prémium 2x15kg kiszerelésen gondolkodok, valszeg azt is veszem, mert szállítással együtt 26-27 ezer forint, és 30kg. De ha valaki tud ennél olcsóbban ugyanennyit kg-ban annak a véleményét szívesen meghallgatom. Jelenleg SullerZ-t kap de szerintem ez nem a legjobb

aug. 31. 11:09
 1/8 anonim válasza:
100%

Ne az árat nézd. Fehérjetartalmat, az miből áll: állati v növényi főleg?

Nézd a rostot, a zsírtartalmat, nagyon nem mindegy az omega3 és omega 6 arány sem, ahogyan a kalcium szint és energiasűrűség sem, mivel nagytestű kutyusról beszélünk.

Egy silány táppal csak megelőlegezed a különböző ortoopédiai műtéteket is lehetségesen, persze a genetika is rendkívül fontos.

keverék kislány, inkább azt írd meg hány kg, mennyi idős, volt-e ivartalanítva vagy sem..

aug. 31. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
helyedben azért egy kisebb adagot vennék elsőre, mert ha nem ízlik neki az a fajta táp akkor kidobtad a pénzt, bár nem tudom másoknál is így van-e a kutya, de az enyém válogatósabb, mármint annyira válogatós hogy volt pár olyan táp féle amit nem evett meg sehogy sem, de mi is beálltunk egy féle tápra azóta ami ízlik neki és azt adom neki mindig, de azelőtt kb 2 próbálkozás volt, és azok a fajták nem ízlettek neki
aug. 31. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a kutya ?
aug. 31. 17:52
 4/8 A kérdező kommentje:
4 hónapos, 11kg, kevésnek tűnhet de nem sovány, a mostani SullerZ-ből is napi 380g-ot kap. Azért gondoltam hogy a britből 30kg-t vennék mert már egy 15kg-s zsák elfogyott nála egyszer és ízlett neki.
szept. 1. 09:07
 5/8 A kérdező kommentje:
És egyébként nem az árat nézem, szerintem, és azok alapján amit hallottam, a Brit Premium Large elég jó középkategóriás táp, csak azért tettem fel a kérdést, hogyha valaki esetleg tud ugyanolyan minőségben olcsóbbat, akkor ránéznék arra is.
szept. 1. 09:09
 6/8 anonim válasza:

Igen, bár akkor már lehet inkább a Happy&fit Professional Plus tápot nézném meg első körben.

A SullerZ valóban nem a legjobb.... sőt.. kölyökkorban a legfontosabb, hogy megkapjon minden vitamint és ásvényi anyagot, és nagyon fontos a kalcium szint !! Persze a genetika az genetika, de nagyon fontos, hogy most mivel eteted. A takarmányozás elég sok ortopédiai gondot tud okozni a jövőben..

szept. 1. 11:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Happy and Fit professional welpenre gondoltál? Ilyet találtam csak, professional plust csak adultban találtam de lehet hogy csak én nem találtam meg
szept. 1. 11:56
 8/8 A kérdező kommentje:
En meg a "Brit Fresh Beef with Pumpkin Puppy Large"-t nezegettem valószínű rendelek is egy 2.5kgsat megnézni hogy tetszik e neki
szept. 1. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Melyik webshopból szoktátok rendelni a kutyatápot és milyet?

Tacskóim és német juhászom van, a nagymamámnak foxija. Jó lenne végre valami normális árú helyről rendelni. Gondolom a legjobb ár/érték arányú tápot adjátok

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!