A válaszok |
|
|
A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért.!
|
|
|
|
A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3182517-felje.. Itt olvastam
|
|
|
Semmit ne tegyél!Még a végén feljelentenek állatkínzásért mert meg védted magad és négylábú társad.Nagyon átestek egyesek ebben az állatvédelmi kérdésben szerintem.Legjobb ha lefekszel a földre és behúzod füled farkad hagyod amíg az eb megunja a marcangolásod majd ha még élsz hazasétálsz és feljelented magad garázdaságért mert a puszta jelenléted haragot és agressziót váltott ki egy kutyában.
A válasz 43%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 3/12 | 2012. aug. 8. 19:29 | Privát üzenet
| Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
Hát attól függ, de én tuti bele rúgnék egyet (félre értés ne essék imádom a kutyákat, de ha rám és a kutyámra támadna egy kóbor kutya akkor nem állhatok ott tétlenül amíg széttépik a kutyám)
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 4/12 | 2012. aug. 8. 19:31 | Privát üzenet
|
|
|
A kérdező kommentje:
és ezt kimondta,hogy semmit nem csinálnék? arról beszéltem hogyan tudnám megvédeni a kutyámat ? Kiabálnék vele vagy futnék felé bottal? ilyenre lettem volna kiváncsi. ? o.o
|
|
|
|
Természetesen nem komolyan írtam,hogy ne csinálj semmit.Csak fel akartam hívni a figyelmet erre a jelenségre.Példának okáért egy olyan esetet ismerek,hogy egy kutyáját sétáltató ember egy fenékre ütéssel rendre utasította a kutyáját majd pórázzal elrángatta egy másik kutya ürülékének a közeléből.Erre valaki felvette videóra és felrakta a netre,hogy milyen nagy állatkínzás ez.Szegény ember ellen valóságos hadjárat indult országosan amiért meg merte fegyelmezni a kutyáját.Az előző írásom ironikus volt.
A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 6/12 | 2012. aug. 8. 19:40 | Privát üzenet
|
|
|
Hát ha bottal kergeted csak agresszívabb lesz.. 1x odajött egy Bobtail és megtámadta a Yorkimat és felkaptam az ölembe és rámugrott... én meg nem tudtam elmenekülni és összerugdotam a kutyát.. és mikor már kifeküdt a földön.. a messziről röhögő gazdája odajött és sírt -.-" beleröhögtem a pofájába és ennyi.. a kutya nem halt meg csak kómába esett mert durván tarkónrugtam
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 7/12 | 2012. aug. 8. 19:41 | Privát üzenet
|
|
|
De már jól van, és nem engedik a közelembe :D
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 8/12 | 2012. aug. 8. 19:41 | Privát üzenet
|
|
|
A gazdáját kellett volna megrugdosni.
A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 9/12 | 2012. aug. 8. 20:04 | Privát üzenet
|
|
|
|
Kutyasíp. A támadó kutyákat nagyon megzavarja, a békés kutyák csak felfigyelnek rá.
A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 10/12 | 2012. aug. 8. 20:20 | Privát üzenet
|
|
|
|