Szeretnék befogadni egy kóbor kutyát! Mennyi az állatorvosi vizsgálat + az oltások amit ilyenkor adni szoktak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ingyen tuti nem fogják sehol megcsinálni!
Egy menhelyi kutyus elvileg rendben van, de én tuti elvinném azért dokihoz utána.

válasza:

válasza:ha menhelyről hozod előfordulhat, hogy már megvan az oltása, ha nem akkor oltás + chip 10000 körül megvan a mi állatorvosunknál. elvileg még kevesebb is, de max. 10000, ezenkívül féregtelenítő tablettát is biztosan ad majd neki ha a menhelyen nem féregtelenítették, ennek darabja 500 ft, a kutya méretétől függően eltérő az adagolása. nekem közepes testű kutyám van, neki elég 1. persze a féregtelenítést ismételni kell ha találsz a székletében férget. bolhátlanítás is szükséges lehet a menhelyről elhozott állatoknál, ez nem tudom mennyibe kerül, de maga az állatorvosi ellátás (lefújja) nem sok. utána ami drágább a bolhacsepp vagy bolhanyakörv ami távol tartja a bolhákat. ezeknél többezres nagyságrendre számíts. a csepp olcsóbb, de kevesebb ideig hat, a nyakörv drágább, de akár 6-8 hónapig hatásos.
ha szerencséd van találsz olyan menhelyi kutyust amelyikkel nincs ennyi gond, a miénket sintértelepről hoztuk, ott nem foglalkoznak velük.
a legjobban akkor jársz ha a menhelynél érdeklődsz, mert ahány menhely annyi szokás. változó, hogy mit fizettetnek ki veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!