Miért morog rám a kutya?
Nem lehetséges, hogy közben kicsit félsz tőle és ezt megérzi a kutya?
Próbáld ki, h te adsz neki enni, hátha akkor hálásabb lesz :)
Jajj ne már..Egy ekkora kutyától ha nem tudod elvenni a kaját simán lepofozod és tudni fogja hol a helye. Merthogy a kis szőrmók nem tudja. Pontosabban azt tudja, hogy te tutyimutyi vagy és ő a keményebb legény :)
Én nem vagyok a bántalmazás híve, de ilyenkor igenis ki kell osztani egy-két taslit, mert olyan NINCS, hogy a kutya megmorogja azt, akitől enni kap.
Ismertem egy kutyát, amelyik akkor morgott kaja közben, ha valaki sunnyogva közelített/nyúlkált a kaja felé. Ha határozottan odamentem és kiköveteltem a tálat (addig lépdelsz határozottan a tál felé amíg hátrálni nem kezd), simán odaadta...
Ha nagyon pofátlan, elkapod, lenyomod a földre, addig nem engeded amíg le nem nyugszik. Kaját elveszed, úgy csinálsz mintha beleennél, beleturkálsz majd visszaadod neki. Addig nem ehet amíg oda nem engeded. Ja és ő egyen utoljára a családban pl. reggeli után ha már mindenki befejezte a kajálást akkor etesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!