Tüköriskola + 2 kutya?
Figyelt kérdés
Tüköriskolánál ugyanúgy járni kell a második kutyával, nincs valami kedvezmény vagy engedmény? Tanfolyam után mi van, ott van kedvezmény?2014. máj. 6. 16:12
1/6 anonim válasza:
Egy kerdest meg er az iskolan.. olyanrol hallottam mar hogy a 3. Kutya tanfofolyama fel aron volt.
2/6 anonim válasza:
Járni kell külön-külön mindkét kutyával. A két tanfolyam után lehet klubfoglalkozásra járni, de csak egyenként a kutyáiddal vagy az egyikkel te, a másikkal a párod.
3/6 zsuzsabazsa válasza:
Bár én nem jártam tükör iskolába, hanem a hagyományosba, de ott nyugodtan megjelenhettél két kutyával is. Azért mondjuk nem úgy, hogy én is kezdő vagyok meg a kutyák is, hanem úgy, amikor már az egyik kutya meg van csinálva akkor már a másodikat vele együtt vittem. Amikor a második is kész volt, akkor mind a kettővel egyszerre lehetett dolgozni.
4/6 anonim válasza:
mondjuk kicsit más a szitu ha pórázon vannak a kutyák :)..
Egy klubbon azért bent van 20-25kutya szabadon ott ha két kutyával együtt vagy bent azért az tudja bonyolítani az életete.
5/6 zsuzsabazsa válasza:
Én nem jártam klubfoglalkozásra. Mi az?
6/6 anonim válasza:
Egy klubbon azért bent van 20-25kutya szabadon ott ha két kutyával együtt vagy bent azért az tudja bonyolítani az életete.
Ezért kell kétszer annyit fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!