Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen konfliktusotok volt...

Milyen konfliktusotok volt eddig kutyasétáltatás közben?

Figyelt kérdés

Tudtam, hogy kutyások közt is vannak idióták, na de ennyire... Nyugtassatok meg, hogy nem csak engem találnak be az ilyen idióták! :( Ma mentem egy parkban, kutyám pórázon!!! (beagle méretű keverék), látom, hogy jön egy csaj egy kicsit nagyobb kutyával, póráz persze nem volt rajta!!! A csaj rászólt az övére, hogy maradjon, de az nem hallgatott rá...a kutyája jött barátkozni az enyémhez (tök normálisan viselkedtek), erre a csaj elkezdett hangosan ordítozni a kutyájára meg elküldte a kr.va anyjába (kutya még mindig nem csinált semmi rosszat), én meg gyorsan odébb haladtam az enyémmel és mondtam, hogy "Jézusom...", erre megkaptam én is, hogy milyen h.ülye büdös r.b.anc vagyok és hogy az övé inkább tépje szét az én kutyámat? Én meg azt hittem nem jól hallok, hátrafordultam, nyomta tovább a sódert én meg visszaválaszoltam, hogy magát minősíti meg hülye, erre csak mondja, hogy milyen egy ro.ha.dt kr.va vagyok. Így utólag visszagondolva azt kellett volna mondanom, hogy tegyen pórázt meg szájkosarat a kutyájára, ha ilyen harapós... Áhh.

Volt egy csivavám is, vittem pórázon, annak meg neki szaladt egy uszkár, csivavám durván megugatta, uszkár is rákezdett, ott pattogott én meg mondtam a 10 méterrel odébb kullogó gazdinak, hogy "nem ártana megkötni a kutyáját", erre meg megkaptam, hogy neveljem meg én az enyémet! (Kutyám majdnem vak volt már így szinte mindentől megijedt..)

Meséljetek, kivel mik történtek :)))

2014. máj. 7. 18:05
1 2 3 4
 1/40 Joci_27 ***** válasza:
93%

Nemrég olvastam valahol, hogy két fickó összeverekedett mert a kutyáik egymásra morogtak, ezután gondolom mentek a beszólogatások, aztán indult a bunyó.

Amúgy a kutyások nem képeznek külön társadalmi csoportot, általában az emberek között vannak hülyék és taplók, és bármelyik idiótának vagy bunkónak lehet kutyája (meg autója, gyereke... stb.)

2014. máj. 7. 18:14
 2/40 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos egyre hülyébbek és feszültebbek az emberek, így nem csoda, ha egy sima kis semmiségből is nagy dolgot csinálnak... :/

Nekem volt már, aki azért szólt, mert el mertem menni a háza előtt a kutyámmal és hát az ő kutyája ugatott és hogy mit képzelek én, vigyem már innen a rohadt kutyámat, stb... Ilyen többször is volt. Néha elengedem a fülem mellett, de ha nagyon vergődik az illető, vagy nem vagyok jó kedvemben, akkor visszaszólok.

Cigányokkal is rendszeresen van vergődés, mert mindig beszólnak valamit, én meg nem bírom ki, hogy ne küldjem el melegebb éghajlatra.

Azért is vergődés szokott lenni, ha jönnek nagyképűen felénk, a kutyám meg kitámad rájuk. Olyankor elszaladnak 20 méterre és onnan vergődik.

Általában ilyenek szoktak lenni.

Más kutyásokkal eddig nem nagyon volt konfliktusom, de biztos nem fogom megúszni, mert túl sok az idióta.

2014. máj. 7. 18:36
 3/40 anonim ***** válasza:
94%

Kedvencem :D Szomszéd plázacica bullterrierrel. Már többször láttam, h nem szedi fel a kutyaszart, és amikor elég közel voltam hozzá, nem általottam nem tetszésemnek hangot adni.... Persze esze ágában sem volt felszedni. Nem csináltam mást, csendben odamentem, felszedtem, odasétáltam hozzá, majd a kezébe nyomtam. utána sokáig nagy ívben került ha meglátott. Ám a kutyaszart még akkor sem szedte... így ez a story megismétlődött, annyi módosítással, h amikor odaadtam neki, ő visszakézből hozzámvágta. Ez volt az a pont amit bánok, mert leereszkedtem a szintjére és visszadobtam :D Ám ha jól láttam azóta szedi a szart...vagy legalábbis mostmár szedi :D :D

Egyébként mondanom sem kell h köze nincs a kutyaneveléshez - amikor a kutyája besétál utánunk a házba és a kutya már a 3dikon jár, ő meg csak ordít h TRex-TRex, az mókás :D Persze szóváltásainkkor megkaptam már, mivel érvelni nem tud, csak személyeskedni, h inkább nézzek magamra, és foglalkozzak inkább azzal mert merészelek crocs papucsban és sortban kutyát sétáltatni nyáron :p meg egyébként sem vagyok plázacicás csaj :D

2014. máj. 7. 18:45
 4/40 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, mielőtt leírnám a tapasztalataimat, hadd hívjam fel a figyelmedet valamire: a csaj kutyája rosszat csinált, hiszen a gazdája utasítása ellenére is kiment a kutyádhoz. Meg kellett büntetnie, különben csorbát szenved a tekintélye és a kutyája soha nem lesz jól kontrollálható. Valószínűleg azért üvöltött vele, mert a kutyájára ez hat (és mert valószínűleg tükrös). Neked nem kellett volna minősíteni a nevelési módszereit, a csajnak viszont nem lett volna szabad ilyen minősíthetetlen hangnemben beszélni veled. Tanulság: ne bíráld mások nevelési módszereit (különösen fiús anyákét ne, jó, hogy nem olyannal akadtál össze xD).

Nekem is volt már egy-két konfliktusom. Nekem tüzelésekkor gyűlik meg a bajom a póráz nélkül sétáltatókkal, mert itt a környéken a legtöbb nem nagyon tudja behívni a kutyáját.

Van egy nő, akivel többször szembekerültem már, mindig szóltam neki normálisan (bár kissé idegesen), hogy hívja be a kutyáját, hiszen pórázon vagyunk, de folyton elkezd anyázni, hogy állatkínzó vagyok, mert pórázon vannak a kutyák, és "jajj de okos vagy" stb. Én meg már mondtam neki, hogy felrúgom a dögjét, de ez se hatotta meg. xD

Az az igazság, hogy én jobban kijönnék az üvöltözős csajjal (bár én nem vagyok annak a híve). :D

Ugyanez volt egy pasassal, akinek szintén jött oda a pórázas kis csapatunkhoz a kutyája, én elmorogtam - hát meg akart verni. Épp húzattam velük szánkót (tél volt), úgyhogy az is nagyon mondta, hogy állatkínzó vagyok.

Meg egyszer ránk támadt egy kutya, de annak a gazdájával nem akadtam össze, mert elkezdett elhúzni, de a kutya biztos nem gondolta nagyon komolyan, mivel el tudtam zavarni. De szegény félős kölyökkutyámnak nagyon nem tett jót az eset.

2014. máj. 7. 18:58
 5/40 anonim ***** válasza:
87%
Hármas: én mindig várom a pillanatot, mikor végre beszólhatok valamelyik ostobának, aki nem szedi fel a szrt, mert nálunk minden tele van szrva, és úgy érzem, csak én szedem. xD De sajnos még senkit nem tudtam rajtakapni. Nah akkor lesz konfliktus, és én leszek kikiáltva hülyének. :D De Te nagyon jól csináltad.
2014. máj. 7. 19:00
 6/40 anonim ***** válasza:
84%
Megmondom őszintén, ezeket az alkalmakat én is mindig várom :D :p
2014. máj. 7. 19:05
 7/40 anonim ***** válasza:
84%
Ugyan én nem kutyával voltam akkor, de ezen máig nagyon röhögök. 17-18 éves forma leányzót sétáltat az "extra mini fajtiszta yorkija". Elsétáltam mellettük kb ilyen 5 méteres távolságba, a kutya "kitámadt", de kajak, az 1 kilós (lehet sokat mondtam) kutya úgy elhúzta a lányt, hogy az már két kézzel kapaszkodott a flexibe. Utána Tütüke meglátott valami mást, megindul, a csaj kétségbeesetten kapaszkodik a flexibe, közben majd hanyatt esik úgy "húzta el" a kutya. Kajak elgondolkoztam, hogy vajon nekem van-e természetfeletti fizikumom hogy az én kutyám kb kizökkenteni sem tud a tempómból, pedig ő 9 kg ... :D
2014. máj. 7. 19:18
 8/40 anonim ***** válasza:
88%
nem vagyok pláza cica de csivavám van, mivel az életmódom azt teszi lehetővé, hogy egy társasági kutyával éljek együtt. A kutyám jól nevelt ismeri az alapvető parancsokat együtt sportolunk. Nekem a legtöbb problémám a gyerekekkel van és az anyukákkal szoktam üvölteni. Egyik este sétáltunk a párommal és megálltunk a lidl-nél. ő beszaladt, mi a kutyával kint maradtunk. A kutyát a lábam mellé leültettem ahogy azt mindig szoktam. Egy 6 év körüli kislány hátulról megközelített minket és meghúzta a kutyám fülét mert olyan cuki nyuszi füle van, a kutya egyből megfordult és már támadt volna iszonyat nagy szerencse, hogy volt annyi lélekjelenlétem hogy visszarántsam. Természetesen az anyuka kiakdt, hogy az én kutyámat el kell altatni mert agresszív, én meg kérdeztem tőle hogy ő milyen anya hogy hagyja hogy a gyereke egy parkolóban egyedül mászkáljon és legközelebb kössön pórázt a gyerekre ha telefonálás mellett nem tud rá figyelni. De ezek nálunk minden naposak sokszor felnőttek se kérdik meg hogy megsimogathatják-e csak úgy hozzányúlnak (amit utálok) ilyenkor szoktam kiselőadást tartani hogy ez már magántulajdon megsértése. A legjobb amikor a hordozóba is benyúlnak a rács közt a vonaton és csodálkoznak hogy a kutya harap (a kutya hozzá van szoktatva a hordozóhoz akárhova megyünk mindíg visszük, úgy volt nevelve, hogy a hordozójába ha vissza vonul nincs szabály és nincs parancs, és nincs zaklatás se)
2014. máj. 7. 19:42
 9/40 anonim ***** válasza:
86%

Én is kiáltottam már rá anyukára: "Fogja meg a gyerekét!" Mivel a kis totyis elkezdett felénk száguldani. Szerencsére anyuka jófej volt, még meg is köszönte, hogy szóltam.

De szerencsére nekem az egyik kutyám fekete, így a tudatlanabb gyerekek inkább nem rohannak felénk, akik meg kiműveltebbek kutyák terén, nem is simogatnak meg minket csak úgy.

2014. máj. 7. 20:00
 10/40 anonim ***** válasza:
91%

Hát én sztorizhatnék itt napestig... A kutyások és a kutyátlanok közt is vannak rettentő idióták.

Kutyások közt kedvencem: az én kanom hiába töketlen, bunkó más kanokkal, főleg pórázon. Egy bizonyos távolságig csak borzol, ha meg megsérül a kis magánszférája, földre nyom testtel (mostmár szerencsére nem hasznája ilyenekre a száját)... na most én 50 kiló vagyok, szőke és nő... egy munkavonalas németjuhász kannal...szerintetek hányszor kaptak már sokkot a kis padlócirkálósok az ilyen mutatványoktól?! és akkor a sárga szalag már le is vagy szarva...

Ugyan így vagyunk a gyerekekkel is... a napi nagy sétára rendszeresen egy játszótér mellett megyünk el, ilyenkor kapják a kutyák a kosarat, mert volt már konfliktusom bőven, ráadásul a dobim nem szimpatizál idegen visongó-rohangáló gyerekekkel... Imádom, mikor idegen taknyos-murcos lurkók rohannak rá a kutyákra, anyuka meg valahol trécsel a barátnőivel...

most a legutóbbi balhém egy kb 12 éves kislánnyal volt... csak a dobit vittem magammal, mert neki több séta kell. Annyit el kell mondanom, 9hónapos, 5hónaposan került hozzám rossz körülmények közül, úgyhogy még van mit tanulni... Ez a kis szerencsétlen csaj meg az 5 méteres flexin feszülő kis extramini akármije után lobogva repült felénk... a kiskutya persze hörgött-csattogott két lábon, a kislány meg: "Bubuka csak játszani akar". És szerencsétlen kislány nem értette meg, hogy ez nagyon nem játék és hogy az én kutyám sem fogja annak venni... aztán mire észbekaptam a kiskutyán nem volt póráz és az én kutyám szorongatta le a földre... a kiscsaj meg sikítozott hogy jajj megöli...

Ezer meg egy ilyen sztori van, és persze mindig a nagykutyás a hibás...

2014. máj. 7. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!