Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ütötted vagy verted már meg a...

Ütötted vagy verted már meg a kutyádat?

Figyelt kérdés

Miért?

Illetve, ha nem mi lenne az a dolog, amiért rásóznál egyet?

2014. máj. 9. 13:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20 évig dolgoztam lovakkal,méghozzá főleg versenypályán.Kólikás is volt sajnos nem egy.De olyan soha eszembe nem jutott,hogy veréssel kényszerítsem felállásra a kólikás lovat,ez nálunk nem volt divat.

Inkább jöttek más istállókból is és valahogy lábra állítottuk őket.

2014. máj. 11. 11:07
 22/28 anonim ***** válasza:
48%

11:17

Anno mikor még nem volt mobiltelcsi, a puszta közepén két csikóssal, és egy ménessel, nem volt arra idő, hogy szólj atöbbi embernek. Ott kint csak a lovadra illetve magadra vagy utalva, meg a társadra.

2014. máj. 11. 15:41
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Nevetségesek vagytok. Én a kemény fizikai erőszakot ítéltem el erre mindenféle hülyeséget összehordtok

A mama helyében én szó nélkül kitettelek volna a boltból óbégatni, ugyanis a mamád is arról tett csak tanúbizonyságot, hogy elborult az agya és mit szólnak, ezért eltángálja a kölyköt, mert idegesítette az üvöltés, nem elmagyarázta, hogy mit miért nem lehet...

Na a kutyásoknál is hasonló, ismétlem hasonló a helyzet sok esetben, hiszen könnyben ütni egy kutyát mint megnevelni igaz?

2014. máj. 12. 11:58
 24/28 anonim ***** válasza:
32%

És azt te honnan tudod hogy nem magyarázta el nekem hogy nincsen rá pénze? Ott voltál láttad? És mond már meg egy gyerek mit fog fel a pénz világábol? Hol érdekli egy gyereket hogy van e pénz vagy nincs?

A másik meg ha egy szülő magára hagyja a gyermekét akárhol, és a gyereket elüti egy autó, szépen hűvösre teszik....

Meglátszik hogy nincsen gyereked, de legalább ne beszélnél ostobaságokat.....

2014. máj. 12. 16:20
 25/28 anonim ***** válasza:

Annyit elmondanék,hogy két felnőtt gyerekem van,akiket soha nem ütöttem meg. Tisztességes, rendes ember mindkettő, valahogy - számodra felfoghatatlan módon - verés nélkül lettek normális emberek.

Ellenben engem apám folyton ütött vert mindenért és hosszú évekig pszihiáterhez jártam.

Mindezek ellenére a nyom ott van a lelkemben, mert bár normális életet élek és tisztességesen felneveltem a gyerekeim, bizonyos dolgok, furcsa szokások a mai napig megvannak és a mindennapi életben nehézséget okoznak.

2014. máj. 15. 09:56
 26/28 anonim ***** válasza:

Utolsó, ne keverd össze a gyereknevelést a kutyák nevelésével.

Egy kutyával nem bánhatsz úgy, mint egy emberrel.

Ő ösztönlény, egy nyakrázás neki nem durva agresszió, hanem normális rendszabályozás, amit a falkában szintén megtenne a domináns egyed.

Sajnos ezért van sok neveletlen, közveszélyes kutya (főleg a mini termetű szobacirkálók közt), akit nem kutyaként, hanem gyerekpótlékként kezelnek és eképpen is bánnak vele.

Egy 2-3 kilós kutyánál sem cuki, hanem szánalmas, mikor ugatva őrjöng a póráz végén, de őt legalább fél kézzel is vissza tudod tartani.

Ellenben egy 20-30 kilós kutyánál, már igencsak bajban lenne a gazdi, ha nem nevelné az ebet.

Nem vagyok veréspárti, de ha olyan a helyzet, akkor igenis meg kell mutatni a kutyának, hol a helye a rangsorban.

2014. máj. 15. 10:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Látom te sem olvasol, verés, eltángálás, kemény fizikai erőszak.

Hol írtam, olyat, hogy grabancrázás, nyakonvágás szerintem tilos????

2014. máj. 15. 13:47
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem a hogyan neveljük a gyereket fórum.....

A kemény fizikai erőszak már mást tükröz. Ha eltángálom vagy kap egy sallert, attol még nem lesz maradandó sérülése az ebnek ( gyereknek se ) . A fizikai erőszak már más. Olyan dolgot próbálnék ráerőszakolni ami nem normális, ezért úgy megverem, hogy kifolyik a szeme, leszakad a lépe, vagy törik a bordája. Szal szerintem van egy kis különbség a kettő között.

2014. máj. 15. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!