Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyámnak fáj a hasa 2 napja,...

Kutyámnak fáj a hasa 2 napja, korog a gyomra, de más tünete nincs. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A széklete, vizelete teljesen rendben van, nyálkahártyái szépek, annyi hogy hallható bélmozgása, gyomorkorgása van és fáj a hasa, de ez is inkább reggelre jelentkezik, délutánra elmúlik. Nincs felpuffadva sem. Kicsit kevesebbet mozog lent.

Most rizst kap száraztáp helyett, nem tudom, mit csináljak vele. Ha holnap is fáj neki elugrok vele az orvoshoz, de nincs más tünete.

2014. máj. 13. 09:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha már két napja rosszul van, és fájdalmai vannak nincs miért várni további napokat vagy órákat. Irány az orvos!!
2014. máj. 13. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Túl sok a gyomorsava mivel etetsz? Nekem is volt így kutyám de a táp váltástól rendbe jött.
2014. máj. 13. 09:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Decathlonos tápot kap, szerintem nagyon jó, eddig semmi gond nem volt vele. De ezen kívül szokott kapni konzervet, rizst, zöldséget néha.

Azért nem vittem eddig orvoshoz, mert más panasza nincs és csak reggel van ez, utána elmúlik. Reménykedem benne, hogy csak egy gyomorrontás. Jó kedve van, de ha holnap is fáj neki, elviszem mindenképpen.

2014. máj. 13. 09:57
 4/8 anonim ***** válasza:
A táppal van gond és a túl sok gyomorsavval. Konzerv nem jó mert 70%-a víz 30% vágóhídi mocsok. A táp szintén nagyon gagyi, mitől tartod olyan jónak mi a beltartalma? Ajánlom menj el egy kutyás boltba és nézz körül normális tápok közt is, én mondjuk a gabona menteseket ajánlanám de azok drágábbak. De mindenképp táp váltás kell nektek.
2014. máj. 13. 10:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom belinkelni a tápot, mert nem adja ki most a webáruház, de az állatorvos is mondta, hogy nagyon jó, minden lényeges dolgot tartalmaz, meg én is értek hozzá kicsit. Nem gagyival etetem. Mindenesetre ma elviszem inkább a dokihoz.
2014. máj. 13. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Érdekelne, hogy mi annak a tápnak és a konzervnek a neve, amivel eteted. Lehet, hogy sok adalékanyagot tartalmaz.
2014. máj. 13. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Láttam én már olyan állatorvost is,aki az egekbe dicsérte a pedigree-t :D Alapból én tápválasztásnál nem kérek ki doki véleményét,mert azt fogja javasolni,akivel ő szerződésben áll.

A mi dokink eddig a royal canine-nal volt szerződésben,azt lehetett kapni a rendelőben is,az egekbe volt dicsérve,most a Canine Caviar-ral szerződött le (megjegyzem ez legalább tényleg minőségi) a prxisát meg a Hill's-szel kezdte,és mindig az adott termék volt az isten. :D

2014. máj. 13. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Hány százaléka fehérje, zsír? Mi az elsődleges összetevője? Hány százaléka hús? Hány százalék gabonát tartalmaz? Tartalmaz omega 3 zsírsavakat? Valamit írj már azért róla, főleg ha értesz is hozzá.
2014. máj. 13. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!