Ti hogyan oldjátok meg, hogy a kutyátok ismerkedjen, játszon más kutyákkal?
Pl.
- ha panelban laktok?
-ha nem jártok kutyasuliba?
-ha csak egy kutyátok van?
Rám minden feltétel igaz.
Én egyszerűen csak leviszem sétálni "csúcsidőben". :)
Mindig van lent 1-2 kutya, de a forgalmasabb időszakban 8-10-zel is találkozunk.
Leviszem a partkba sétálni, ahol a többi kutyussal szaladgálhat, játsszhat. Ott van a többi kutyus gazdija is, így velük is tudok beszélgetni miközben a kutyákkal játszok.
Általában estefelé viszik ki a kutyákat, mikor már kevesebb az ember. Az se gond, ha nem ismered őket, vidd oda a kutyát nyugodtan más gazdikhoz.
Vannak kutyás barátaim, ismerőseim és velük szoktunk közös sétákat szervezni. Mikor kivel, épp aki ráér.
Plusz az egyik tesója is a közelben lakik, vele is összefutunk néha.
Háromnegyed évig éltem panelban előző kutyámmal. Simán a sétákon a lakótelepen vagy a Duna parton engedtem odamenni normális szabadon lévő kutyákhoz.
Jelenleg kertes ház, kinti-benti kutya, napi 2 séta a felállás a mostani kutyámnál, sétákon ismerkedik, ahol csak lehetőség van rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!