Behívhatatlan a kutyám, foleg amikor elakarok tole valamit venni?
Figyelt kérdés
Nemrég kint voltam a focipályán, és elengedtem a kutyámat. Talált egy kupac tehén sz*rt és elkezdte enni. Rászóltam, hogy "NEM" meg "Fúj", de nem is érdekelte. Megindultam felé, és akkor elkezdett elolem szaladni. Nagyon felidegesített, nem tudom miért nem képes odajonni hozzám ha hívom. Mostanában sosem jon oda hozzám és ha rászólok, hogy hagyjon valamit nem is foglalkozik velem hanem az ellentétjét csinálja..2014. máj. 14. 19:09
1/3 A kérdező kommentje:
6 hónapos lesz, mit csináljak vele?
2014. máj. 14. 19:10
2/3 anonim válasza:
Neveld. Érd el, amit akarsz, csináltasd meg vele, amit mondasz neki, hogy tudja, hogy meg kell csinálnia. Ha nem megy, vidd olyan kutyasuliba, ahol segítenek kialakítani a megfelelő falkasorrendet kettőtök között.
3/3 zsuzsabazsa válasza:
Kamaszodik a kutyád.
Az ilyen főképp akkor szokott előfordulni, ha a kutya mindig pórázon van vezetve és csak egy bizonyos helyen van elengedve. Ilyenkor próbálja kiélni magát, vagyis azt hogy szabadon van és minél több ideig húzza azt, hogy hozzád visszamenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!