11 Honapos pitt . Velemeny?
Milyen mocsokba te vad allat.. sima fold van ott ..
es tudtam ha valaki meglassa a lancos kepet eggybol a kikotesrol lesz szo meg arrol hogy nemfoglalkozok a kutyaval...pedig ez nem igaz...
minden nap mozog eleget... viszem futni setaltatni plusz ithon el szoktam engednii hatra viszem a hatso udvarba es ott jatszok vele... tehat van vele foglalkozva mindennap
Na, látom az általános iskolát se sikerült befejezned, így nem csodálkozom az értelmi színvonaladon, meg a putrin.
A föld addig föld, amíg nem esik egy kis eső. Onnantól sár. Ha ilyen képet raktál volna föl, akkor senki nem köt beléd:
Igen el arulom mi celt szolgall a ki kotes..
Nos mikor kicsinek megkaptam a kutyam elvolt engedve az udvarrban volt aztan ahogy nott pl azthiszem 7 8 honapos koraban viszont mar siman att ugrotta az udvarunkban levo keritest es attmennt a szomszedokhoz ottpedig egyszer ketszer a tyukokat,kacsakat ilyesmi allatokat elhurcolt es aztmondtak haa nem kossuk meg feljelentenek...de attol hogy megvann kotve mindennap elvan engedve van setaltatva futkozva vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!