Miért fél ennyira a kutyám a víztől?
A mostmár több mint 10 éves kutyám sose szerette a vizet, soha nem akart úszni, sőt megfürdetni is igen csak nehezen lehet.
Mostanában már viszont sokkal súlyosabb a helyzet, ha felbontok egy ásvány vizet, vagy akár engedek vizet a csapból úgy lemered mint egy fadarab. Elfordítja a fejét mint aki azt hiszi itt a vég. Kb 2-3 percig mozdulatlanul fekszik..
Miért lehet ez a beteges félelem? Tapasztaltatok már hasonlót?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
HD D diszpláziás fél oldalra, sántít, a melső lábaiban a csontok el vannak deformálódva tehát kifele áll a mancsa. Nem lehet hízlalni, többfajta táptól és BARF-tól is csont sovány ( vérteszt szerint egészséges). A súlya az átlag kan kutyák alatt van körülbelül 20...
Sziasztok! Most történt, öt perce, hogy a három hónapos kiskutyámnak becsípte az ajtó a jobb hátsó lábát. Mit tegyek? Állatorvos, vagy pihenni hagyjam? Ha megfogjuk azt a lábát, kicsit sír. Köszönöm, sziasztok.
Az allatorvos itt tul draga lenne.Augusztusban megyunk haza.A szeme feherje pirosas.Kotohartya gyulladasra gyanakszom.Nem tudom mitol lehet,esetleg a legkondit nem birja,vagy az uj kornyezetet.Ma vettem kamilla teat,azzal torolgetem a szemet.Ezen kivul mit tudok meg tenni erte?
Sziasztok,van egy németjuhász kutyánk,6 hónapos,a füle eddig állt,most viszont a jobb füle félig lóg,és nem is nagyon áll neki.Tudom,ha simogatjuk,vagy fekszik nem mindig áll a füle,de ez most nem olyan,mintha lenne vele valami.Esetleg valaki tudja,hogy mi lehet ez?
Amikor hazajövök valahonnan, akkor ő is az ágyra leül mellém, és amikor simogatom a fejét , akkor a kezemre teszi a mancsát. Miért csinálja ezt? Szuka, 1 éves, keverék.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!