Ha petissimo -ról rendelek vmit, jeleznek, hogy melyik napon és kb hány órakor szállítják ki a megrendelt dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Rca hosszabbítót szeretnék netről vásárolni de ahol találtam ott majdnem többe kerül a kiszállítás mint maga a termék. Ismertek az Emagon kívül olyan webshopot ahol van ilyen termék és ingyenesen házhoz szállítják?
Sürgős apámnak holnap lesz a névnapja?
Néhány hete rendeltem egy Webáruháztól, egy terméket, kaptam is visszajelzést a webáruháztól, és megerősítettem a vásárlást, akkor azt mondták, hogy tíz napon belül szállítanak, vagy írnak egy emailt. Tizenegy nap múlva én írtam nekik, hogy mi van az áruval, akkor Ők...
Most rendeltem egy könyvet, amit már nagyon régóta keresek és már alig bírok várni, hogy megérkezzen. :D Ezért kérdezem, hogy másnál kb mennyi idő alatt szállították ki (leginkább vidékre)?
Ma 11:45 kor rendeltem emagról az adott árucikk mellett ottvan hogy raktáron van nekik... Körülbelül mikorra várhatom a megérkezését? a héten szerintetek még megkapom? vagy majd esetleg csak hétfőn, jövőhéten?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!