Nem tetszik neki ha nem foglalkozunk vele (? )

válasza:

válasza:Első kommentelő: Rendben köszönjük
Második: rengeteget foglalkozunk amúgy vele szinte mindig valaki
kb ha 5 percig van egyedül és már vonyít de akkor majd nem vesszük figyelembe :/ :)

válasza:ma 11:55
A macska nem kutya. Másként "működnek".

válasza:

válasza:A kutya falkaállat, és ti vagytok a családja. Mivel még nagyon pici, mint egy csecsemő, erősen kötődik, és stresszt okoz neki, ha magára marad.
Ettől függetlenül, fokozatosan rá kell szoktatni az egyedüllétre is. Először pár percig, és folyamatosan egyre többet maradjon egyedül.
Ha hisztizik, sír, arról ne vegyetek tudomást, ne vegyétek fel, ne rohanjatok hozzá, mert ezzel azt tanulja meg, hogy célt ér a hisztivel.
Türelem, következetesség.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy kan sárga (barna) fehér jegyes fekete maszkos boxerem. Szerintetek mennyire lenne fura ha Hannibálnak nevezném el?
Ha igen mondtok nekem rolla tulajdonságokat meg hogy hogy kell vele bánni?
Mit tegyek hogy végre normális legyen a kapcsolataim? de én még is szeretem a mostani páromat?
Azt mondta a fiú h szép vagyok és h járna velem mostanság nem foglalkozik velem, pedig egy gimibe járunk de nem nagyon találkozunk. a haverjának lesz egy ottalvós partija amire meghívott minket. akkor hogy tdnék felé közeledni? én: 16 ő pedig 17
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!