Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát fajt ajánlasz?

Milyen kutyát fajt ajánlasz?

Figyelt kérdés

Kertes házba lakom kb 4300 négyzetméter (jó nagy)

Viszont baromfi is van az udvaron elvannak kerítve de egy vadász kutya akkor se lenne jó

közép vagy nagytestű kutya kellene.

Ha lehet több kutyát is tartanék egy szere

fontos a jól kinézet (hosszú pofájú kutyák tetszenek pl doberman husky de ők kiesnek sajna tetszenek de nem nekem való) házőrzés lenne a legfőbb feladatuk négy illetve 2 lábú rókák ellen ha tudnál valamilyent ajánlani azt meg köszönöm

2016. jún. 20. 22:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kuvasz nagytestünek mert AZ HÁZŐRZŐ és az szerintem még a farkast is kinyirja . Ha nem akkor mudi mert az remekül elvan a csirkékel (elterelgeti neked ) és ugatni is tud (hangosan) és emellett nagyon aranyos
2016. jún. 21. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Mit takar az hogy nem neked való?

Mert ha a mozgás akkor kutyát ne vegyél mert minden kutyának kell mozgás.

Szerintem az első dolog az lenne ha vennél egy szótárt meg valami olyan könyvet ami biológiás. Nem szeretnék kötekedni csak "elmondani" neked ezt meg szerintem "ajánlotokot" akartál írni. Az hogy kinek mi tetszik az szubjektív vélemény.

Ajánlani tudom neked a beauce-i juhászkutyát(beauceron) , belga juhászkutyákból valamelyiket, esetleg berni pásztorkutyát vagy hovawartot.

Meg persze komondor,kuvasz,káj,kau,moszkvai őrkutya, tibeti masztiff ,de nem tudom mennyire vagy határozott vagy mennyire tartod magad annak mert ezek a fajták igazán erős gazdát kérnek mind mentálisan mind fizikailag én tudom mert volt,van és lesz.

Elnézést ha megsértettelek nem állt szándékomban,sok sikert a kutyához!

2016. jún. 28. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:

"négy illetve 2 lábú rókák ellen"

Tessék?

2016. jún. 28. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A kétlábú rókák itt feltehetőleg a rosszindulatú, ravasz emberek szinonímája ....

Szerintem hasznos lenne egy német juhász, egy kuvasz, vagy mudi.

De "beválhat" akár egy nagyobb mozgásigényű keverék.

Miért ragaszkodsz fajtatiszta kutyához ? Előbb nézz körül egy menhelyen!

2016. jún. 28. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mudi, pumi :)
2016. jún. 28. 16:58
 16/16 anonim ***** válasza:

eloszor is a kutya a faj,a husky a fajta. Engem os idegesit az ,ha valaki azt irja,hogy menj menhelyre keverekert... igy en sem ezt irom

Nemet juhasz

Kuvasz

Argentin dog

Tibeti masztiff

Amstaff

Rottweiler

Golden retriever

Labrador

Dalmata

Am. kicsit jobban korul kellett volna irnod z eletmododat. Hogy mennyit mozogsz,,hol tartanad a kutyad.jarbal -e vele kutyasuliba, Mennyitt szannal az etetesere. De nezz korul menhelyen is!!

2016. aug. 24. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!