3 táp közül melyiket válasszam érzékeny gyomrú de nem allergiás németjuhász kutyámnak?
amelyiket te is megennéd, ha a kutyád nem fogja szeretni :)
komolyra fordítva én a sensit vagy a sensiplust választanám
Josera tápot engedhetek meg magamnak, szóval ezekből kellene választanom.
Azért köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz :)
Hogy érted, hogy mennyire gyakori? Üzletben sajnos nem lehet kapni, csak a zooplus.hu-ról rendelve 15 kg-s kiszerelésben (most akcióban 15+1 kg, én is épp most vettem). Szerintem ettől függetlenül elég sokan rendelik, nálunk a kölyök verziója is jobban bejött, mint a Josera, 1 éves kora óta meg a felnőttet kapja. Elég nagy szemű, kemény, így rágnia is kell a kutyának, az íze se lehet rossz, mert jutalomfalatként is tudom adni neki. Bár amúgy se finnyákolós szerencsére. Inkább ő is csak érzékeny gyomrú, kicsivel több virslit kap kutyasuliban, vagy valami mást a tápon kívül, már lazul-fostosodik a végeredmény. Amikor tisztán a tápot kapja, akkor semmi gond.
De lehet a Josera is jó, azt több helyről be lehet szerezni. A zooplus Németo-ból szállít, így hosszabb a szállítási idő és el kell érni a 14900 Ft-ot az ingyenes szállításhoz, ez sajnos a hátrányuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!