Lesz a kutyusnak bármi baja ha csak kb.5-6 hónapos korában tudom kutyasuliba vinni?
Gondok voltak az oltással most 4 hónapos (minden oltás megvan) és sajnos van 1 dolog amit majd csak hétfőn tudunk elintézni. Utána lesz még 3 hét szünetig, de sajnos az a 3 hét nem jó mivel utána 2 hétre nyaralni utazunk. Nagymama látogatás lesz neki is van 2 kutyája akiket már ismer. Na most igazából semmi gond a viselkedésével csak szegény eddig nem túl sokat tudott játszani mivel itt zömében öreg kutyák vannak. Már most meg fogom kérdezni mikor tudom vinni de nem baj neki ha csak 5-6 hónapos korában tud más kutyákkal rendesen játszani? (bocsi ha nem érthető, szóval 3 hét múlva utazunk 2 hétre a nagyihoz szóval csak kb 5 hét múlva tudom kutyasuliba vinni)
(a mostani viselkedése kutyákkal elfogadható. Ha idegen kutyát lát lefekszik (magától) és megvárja amíg a másik kutya oda jön szaglászni csak sajnos játszani már nem tud pedig szeretne. Néha még vakkantgat/nyüszít és húz egy kicsit, oda akar menni de elég gyorsan kizökken és megyünk tovább. A parancsokat tudja pórázon is szépen közlekedik. Szóval csak a játék és ismerkedés miatt vinném)
ja és 1 hónapja van nálam. 3 hónapos koráig egyik tesójával volt.
semmi probléma nem lesz emiatt :)
én is 6 hónaposan vittem először, most volt meg a 2. vizsgánk is sikeresen :)
szóval semmi baj nincs ezzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!