Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyát ajánlotok?

Milyen fajta kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Szeretnék két nagyobb testű kutyát, de kisgyerekek mellé! Volt kisebb és nagyobb méretű kutyám is, de eddig csak a kicsit engedtuk be a lakasba, de ennek már 4 éve. Jelenleg nincs semmien állatunk. Most költöztünk egy nagy házba és most már megengedhetjük, hogy legyen két kutyánk de olyat szeretnénk aki kinti-benti lenne. Nagyon szerettünk volna 2 huskyt, de azt mondta egy ismerősünk hogy ő azokat nem ajánlja. Gondolkodtunk az ugyan kisebb border colliera, de vele meg túl sokat kell mozogni, meg tanítani és nem merem bevállalni. Tehát valami tipp?

2016. jún. 25. 20:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, lehet, hogy a retriever lesz a nyerő :)

De ha valakinek van még ötlete, várom!

2016. jún. 26. 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
németjuhász!!! én is egy németjuhésszal nőttem fel imádtuk egymást, nagyon okos és ha úgyvan nevelve és jölyökként kerül oda nem csak egy kutya lesz, hanem a barátjuk, védelmetűjük!
2016. jún. 26. 12:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Ott van például az Ausztrál Juhászkutya, hasonlít a borderhez, csak szebb, ritkább és nyugisabb, a gyerekekért meg odavannak, náluk barátságisabb és gyengédebb kutyafajtát nem tudok.
2016. jún. 26. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekünk vizslánk van én nem ajánlom gyerek mellé. Végtelen barátságos és imádja a gyerekeket de nagy a lendülete és mindig boldog ha valaki figyel rá, ergó mindig csóvál és rettenetes nagyot tud vele ütni amivel a gyereket simán fellöki.

Egyébként ha nem csak fajtatiszta kutyában gondolkodtok a menhelyen rettentő sok gyerekszerető kutyus várja, hogy valaki örökbe fogadja :)

2016. jún. 27. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem a 2éves lányom mellett egy pitem van és egy belgajuhárszom.
2016. jún. 27. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!