Szuka kutyusunk miért pisil be?
Egy két éves kistestű, ivartalanított szuka kutyusról van szó, aki nemrég került hozzánk. Panelben lakunk, így a szobatisztaságot úgy kezdtük, mint egy kölyöknél, tehát 3 óránként levittük és folyamatosan nyújtottuk az időt, így már akár 9 órát is kibír gond nélkül. Viszont valamiért előfordul, hogy a fürdőszobaszőnyegre pisil. Eleinte azt hittük, hogy biztos hosszú volt neki az idő és már nem bírta tartani, de ma délelőtt 2x is levitte a párom, aztán én 4 órával később értem haza munkából, ez idő alatt a fürdőszoba zárva volt. Amikor hazajöttem kinyitottam, utána ténykedtem és csak később vettem észre, hogy a szőnyegre pisilt megint.
Van tippetek miért csinálhatja ezt? Az egészsége rendben van és a falkavezérséggel sincsen gond. Lehetséges hogy érez valamilyen "lefolyó-szagot" és amiatt pisil be? Nem tudom számít-e,de a wc egyben van a fürdőszobával, talán azt érezné (hetente takarítunk)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!