Kiskutyám állandóan "megcsíp" de anyát nem 14 éves vagyok mit tegyek mi baja lehet?

válasza:

válasza:Pontosan. Próbálj meg ilyenkor rászólni. Keményen mintha mérges lennél rá. Akkor meg fogja érteni, hogy te vagy a "főnök". Ilyenkor ne nézz a szemébe, és ne simogasd meg. akkor azt hiszi jót csinál és te bátorítod. Ha ügyesen abbahagyja az ugatàst simogasd meg és adj neki jutalok falatot. Egy idő után nem fog "piszkálni".
Ha nem jön be akkor bocsi. De ez általában be szokott válni.:D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az állatorvos azt mondta gyengén üssük meg, de akkor még rosszabb. A "hátatfordítok" módszer sem vált be. Tudnátok segíteni mit lehet még tenni hogy leszoktassuk. Ezekről??? Előre is köszi.
Másfél hete van itt. 9 hetes. :)
Az én ablakom mellett ugat általában, és fogalmam sincs mit, mert van, hogy egy kutya se ugat sehol, csak ez. A szomszédaink nem foglalkoznak a kutyával, se azzal, hogy a semmit ugatja egész éjjel. Amikor már végleg nem bírtam, lespricceltem vízzel, attól egy kis ideig abbahagyta.
Az utcánkban van egy kissé romosabb ház, víz, villany ilyesmik nincsenek beszerelve, és oda beköltözött egy 'kulturáltabb' pár, egy kiskutyával. A kutya a kölyökkorát végig láncon töltötte, viszont az utóbbi hónapokban állandóan a faluban kóborol, beszökik más...
Ha muszáj, persze elviszem állatorvoshoz, de ha megoldható olcsóbban is, az mégiscsak jobb...
Pár napja vettem észre hogy sokat fetreng a hátán a kutya megnéztem a bundáját es olyan mintha korpás lenne plusz a szőrtöveiben halvány sárgás valami trutyi van es a combhajlatában meg a hátán 2helyen kis piros pukli eddig teljesen szep bőre es bundája volt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!