Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyamnak?

Mi baja lehet a kutyamnak?

Figyelt kérdés
Tegnap jartunk dokinal gyomorrontas miatt, yorki, 2 eves. Kapott 4 injekciot, estere mar evett rendbe jott. De ma reggel a jobb hatso labat nagyon furcsan emeli es teszi, hiaba neztem meg nem lattam semmit, tapogattam de nem fajt neki. Nagyon aggodom. Ebbol orvos?
2016. aug. 18. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vid vissza az állat orvoshoz
2016. aug. 18. 12:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Csak delutan rendel. Remelem semmi komoly
2016. aug. 18. 12:31
 3/17 anonim ***** válasza:
Hova kapta az injekciókat?
2016. aug. 18. 12:40
 4/17 A kérdező kommentje:
Nyakába
2016. aug. 18. 12:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy nem tud kakálni? Ha ilyen probléma van,akkor szokott furcsa lenni a járásuk. Vagy esetleg lehet az injekció mellékhatása.
2016. aug. 18. 12:49
 6/17 A kérdező kommentje:
Kakilt ejjel eleg higat, gondolom meg a gyomorrontas miatt. Hat nem tudom, lehet felhivom az allatorvost.
2016. aug. 18. 12:52
 7/17 A kérdező kommentje:
Igazabol rááll, csak oldalra loki kozben, neha egyaltalan nem mutat semmit. Szoval nem ertem de nagyon aggodom erte.
2016. aug. 18. 13:05
 8/17 anonim válasza:
Ételmérgezés utáni görcs. 4 injekció egymás után? Olyan nincs... Csak ha avatatlan az "orvos". Esetleg maximum 2 szuri, és egybe a négy...! Mindenesetre vidd el dokihoz máshova! Gyógyulást kívánok.
2016. aug. 18. 13:08
 9/17 A kérdező kommentje:

Etelmergezes utani gorcs? Es az meddig tart?

A 4 injekciorol annyit hogy volt egy hanyascsillapito, egy antibiotikum, egy görcs ellen, es fajdalomcsillapito

Mindenesetre nem sokara felhivom.

2016. aug. 18. 13:14
 10/17 anonim ***** válasza:
gyomorrontás után etetted? Nekünk utána a doki 1 nap koplalást utána 2 nap rizs utána 3 rizs-csirke diétát írt elő h helyre jöjjön a gyomra. Szerintem menj el másik dokihoz.
2016. aug. 18. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Lesz baja a kutyámnak, ha befújom a fülét szúnyogriasztóval?

9 éves német juhászom van. Befújtam a fülét, mert rágják a szúnyogok és a legyek.Mikor ráfújtam egyből leszálltak róla.

Mi lehet a baja a kutyámnak?

Vettem egy Staffordshire terriert,7 hetes ma van nálunk először,amikor alszik akkor horkol ez még nem is akkor gond,adtam neki elég nagy kockákba párizsit (mert mondta akitől vettem hogy adjak neki,egyébként nagyon tájékozatlan vagyok ilyesmi témába) Aztán kihányta...

Mi lehet a baja a kutyámnak?

Szóval az van,hogy a kutyám egy 4 évés Yorki, és van amikor olyan dolog jön rá,hogy rázza a fejét vagy a fülét,mint ha lenne neki valami benne vagy piszkálná valami a fülét.Meg közben behúzza a farkát és olyan furcsán elkezd szaladgálni össze vissza oson. Olyan zavart...

Mi lehet a baja a kutyamnak?

egy ideje eszrevettuk hogy a kutyus szajanal van egy holyag vagy kinoves fele, eloszor egeszen pici volt es el kezdett nolni,egy ido utan kicsit ilyen pirosas ver szinu volt, es most lattam hogy feher szinu lett a kozepenel kicsit pirosas mi lehet ez? csak 2het mulva...

A kutyák ehetnek banánt?

én csináltam fagyasztott banánból készült fagyit és adtam a csivi mix kutyámnak? /konkrétan kikunyerálta :D /nem lesz baja, ugye?

Baja van a kutyámnak, vagy ez normális? (Hányás)

Kezdő kutyatartóként egy kicsit meg vagyok ijedve... ugyanis: a kutyám két napja egy-két alkalommal hány... ette a füvet elég rendesen, aztán pár percen belül meg is lett a hatása. Jelezhet ez valami komolyabb problémát? Milyen időközönként szoktak hányni a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!