Mi baja lehet a kutyamnak?

válasza:Etelmergezes utani gorcs? Es az meddig tart?
A 4 injekciorol annyit hogy volt egy hanyascsillapito, egy antibiotikum, egy görcs ellen, es fajdalomcsillapito
Mindenesetre nem sokara felhivom.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
9 éves német juhászom van. Befújtam a fülét, mert rágják a szúnyogok és a legyek.Mikor ráfújtam egyből leszálltak róla.
Vettem egy Staffordshire terriert,7 hetes ma van nálunk először,amikor alszik akkor horkol ez még nem is akkor gond,adtam neki elég nagy kockákba párizsit (mert mondta akitől vettem hogy adjak neki,egyébként nagyon tájékozatlan vagyok ilyesmi témába) Aztán kihányta...
Szóval az van,hogy a kutyám egy 4 évés Yorki, és van amikor olyan dolog jön rá,hogy rázza a fejét vagy a fülét,mint ha lenne neki valami benne vagy piszkálná valami a fülét.Meg közben behúzza a farkát és olyan furcsán elkezd szaladgálni össze vissza oson. Olyan zavart...
egy ideje eszrevettuk hogy a kutyus szajanal van egy holyag vagy kinoves fele, eloszor egeszen pici volt es el kezdett nolni,egy ido utan kicsit ilyen pirosas ver szinu volt, es most lattam hogy feher szinu lett a kozepenel kicsit pirosas mi lehet ez? csak 2het mulva...
én csináltam fagyasztott banánból készült fagyit és adtam a csivi mix kutyámnak? /konkrétan kikunyerálta :D /nem lesz baja, ugye?
Kezdő kutyatartóként egy kicsit meg vagyok ijedve... ugyanis: a kutyám két napja egy-két alkalommal hány... ette a füvet elég rendesen, aztán pár percen belül meg is lett a hatása. Jelezhet ez valami komolyabb problémát? Milyen időközönként szoktak hányni a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!